Κ. Μπακογιάννης για Σία Κοσιώνη: «Δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει»

Για τη γυναίκα της ζωής του, τη Σία Κοσιώνη μίλησε χθες σε συνέντευξή του ο Κώστας Μπακογιάννης. «Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος που γνώρισα τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να κτίσουμε λιθαράκι-λιθαράκι το δικό μας κόσμο», είπε αρχικά. «Κανείς από τους δύο μας δεν το περίμενε. Μου είχε πάρει μία συνέντευξη το 2010 κι εγώ δεν είχα καμία εμπειρία. Μου λένε “η κ. Κοσιώνη θέλει να σας βγάλει στο ραδιόφωνο”. Με βγάζει και με περνάει πριονοκορδέλα! Ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω “Ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε”. Μετά γνωριστήκαμε, γεννήθηκε ένας έρωτας και η ζωή κέρδισε».

Αίσθηση προκάλεσε λέγοντας: «Εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει!». Στην καθημερινότητά της «είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός… είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί», εξήγησε για την Σία Κοσιώνη.

Απίστευτη αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος που έκλεισε η συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων. Ο Άρης Καβατζίκης έμεινε έκπληκτος όταν τον άκουσε να απαντά για τη μουσική που ακούει: «Ακούω από έντεχνα, μέχρι Γωγώ Τσαμπά»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Τα διαζύγια, ο έρωτας, η εγκυμοσύνη και ο γάμος

Ο Κώστας Μπακογιάννης θυμάται: Η συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα του

Κ.Μπακογιάννης: Ο έρωτας με την Σία,Το διαζύγιο,το εξώγαμο και ο τραγικός θάνατος του πατέρα του!

 

Σχετικά άρθρα