Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 3/4

Η σημερινή μέρα για τα περισσότερα ζώδια προβλέπεται να είναι αρκετά θετική όσον αφορά τα αισθηματικά τους! Μάθετε σε ποιο ζώδιο μία νέα συναρπαστική γνωριμία είναι καθ΄οδόν,αλλά από την άλλη ποιο ζώδιο είναι πιθανό να το απασχολήσει ένας απωθημένος έρωτας. Επίσης κάποιο ζώδιο θα χορτάσει φλερτ, ραντεβού, γνωριμίες και κάποιο άλλο θα έχει την πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά του!

ΚΡΙΟΣ

Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή που ανήκει στο παρελθόν! Οι παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, είναι απολαυστικές μεν, εγκυμονούν κινδύνους δε! Γι’αυτό προσοχή στις αποκαλύψεις, που μπορεί να σε βλάψουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει μία νέα συναρπαστική γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή μετά από βοήθεια κάποιου φίλου σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικός τώρα! Η τάση σου- για ανεξαρτησία, κόντρα και προσωπική ελευθερία, πιθανόν να προκαλέσει τις αντιδράσεις του συντρόφου σου και να δημιουργηθούν εντάσεις στην σχέση σας!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, παραδόξως δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Οφείλεις λοιπόν να ανεβάσεις τα στάνταρ σου και να επικεντρωθείς σε μία αξιόλογη κατάκτηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις ποιοτικό χρόνο στην σχέση σου και έτσι λύνεις προβλήματα και βάζεις γερές βάσεις για την μετέπειτα κοινή σου πορεία με τον σύντροφο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για την σχέση σου! Συζητήσεις με τον σύντροφο, σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου και επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ραντεβού, γνωριμίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές και σεξουαλικές μέρες! Χορταίνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και αισθησιασμό! Μην διστάσεις να αφοσιωθείς στον ερωτικό σου παρτενέρ, σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις, το άτομο που επιθυμείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στον σύντροφο σου και την πορεία της σχέσης σας! Απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα μαζί του! Όλες οι διαφωνίες που είχατε μέχρι τώρα, τελειώνουν και ηρεμείτε! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις τώρα, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης και ερωτεύσιμης προσωπικότητας!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα πιθανόν να διαπιστώσεις πως πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, για να προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Μην διστάσεις να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να τον πλησιάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε σήμερα «πίσω» και κακόμαθε τον σύντροφο σου, ακόμα κι αν είχατε κάποιες διαφωνίες πρόσφατα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά αρκετές και οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και πιθανόν, να μην ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα ο σύντροφος σου κάνει ένα δωράκι ή μία έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει πολύ χαρούμενο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η πρόταση της συγκατοίκησης είναι πολύ πιθανή σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση για αυτήν την εκδοχή, με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος και αν φερθείς έξυπνα και συγκροτημένα, θα καταφέρεις εύκολα, ακόμα και επανασύνδεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα, πολλές ερωτικές επαφές, φλερτ, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις και φυσικά νέες συναρπαστικές γνωριμίες, που θα αναστατώσουν ευχάριστα την ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να προγραμματίσετε μαζί με τον σύντροφο, μία έξοδο, ένα ταξίδι ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει σημαντικά την σχέση σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που θες, θα σου δώσει διστακτικά αλλά ξεκάθαρα, ένα σημάδι, ότι έχει αμοιβαία αισθήματα για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανικότερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Έχεις αποδείξεις πια, για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου και απολαμβάνετε μαζί, αισθησιακές στιγμές!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να αναμένεις μόνο θετικά αποτελέσματα για σένα και τον σύντροφο, ιδίως να επιδιώξεις τώρα μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου! Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και θα δεις ότι θα πετύχεις τον στόχο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες και συναντήσεις!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς εκφράζουν τα ζώδια το πάθος τους;

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χωρίζουν;

Σχετικά άρθρα