Πρωκτικό σεξ: 2 στάσεις για να το κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό!

Από τις πλέον απολαυστικές μορφές σεξ είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς αλλά και με μαρτυρίες, το πρωκτικό σεξ. Λόγω του ότι οι απολήξεις πολλών αισθητήριων νεύρων τοποθετούνται στην πρωκτική περιοχή, ο ερεθισμός, αλλά και η ηδονή που λαμβάνει μια γυναίκα από το πρωκτικό σεξ είναι πολύ έντονα, ακόμα περισσότερο από το κολπικό σεξ.

Όπως, λοιπόν, το κολπικό σεξ έτσι και το πρωκτικό σεξ έχει τις δικές του… στάσεις, που το κάνουν ακόμα πιο απολαυστικό και γιατί όχι ακόμα πιο…εθιστικό για κάθε γυναίκα.

Από έναν μεγάλο όγκο σεξουαλικών στάσεων βρήκαμε και διαλέξαμε για εσάς τις δύο καλύτερες στάσεις για πρωκτικό σεξ που θα σε κάνουν να το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου και, γιατί όχι, να γίνει η… όπισθεν η αγαπημένη σου ταχύτητα!

Η στάση του… «καμπούρη»

Όχι, δεν αναφερόμαστε ούτε στον Κουασιμόδο, τον συμπαθή ήρωα της ταινίας «Η Παναγία των Παρισίων», ούτε βέβαια στον… τίμιο γίγαντα του μπασκετικού έπους του 1987. Πρόκειται για μια στάση, η οποία είναι απλή σε σύλληψη, μέτριας δυσκολίας σε εκτέλεση και υψηλότατου επιπέδου σε απόλαυση!

Πώς θα την κάνεις

Με τα πόδια σου κολλημένα σκύβεις μέχρι με τα δάχτυλα των χεριών σου να αγγίξεις ή να πιάσεις τις άκρες των ποδιών σου. Εδώ, σε αντίθεση με τη στάση στα τέσσερα, πρέπει με την σπονδυλική σου στήλη να διαγράψεις μια ελαφρά καμπούρα. Και τούτο, γιατί η συγκεκριμένη κλίση θα βοηθήσει τον πρωκτό σου να ανοίξει επαρκώς, ώστε να δεχτείς με μεγαλύτερη ευκολία το πέος του καλού σου, ώστε να επιδοθείτε στο πρωκτικό σεξ. Φυσικά, ο καλός σου παίρνει θέση από πίσω σου εφαρμόζοντας το μόριο του στην πρωκτική σου περιοχή και ειδικότερα στο άνοιγμά της.

Η στάση «τσιγκέλι»

Η ονομασία της μπορεί να παραπέμπει σε σφαχτά και κρέατα κρεμασμένα σε ψυγείο κρεοπωλείου, όμως η στάση τσιγκέλι είναι η ιδανική για να κάνεις πρωκτικό σεξ και να το ευχαριστηθείς στο μάξιμουμ, ακόμα κι αν είσαι ακόμα σε πρώιμο στάδιο δοκιμής αυτού του είδους σεξ.

Πώς θα την κάνεις

Αυτή τη φορά ο καλός σου πρέπει να είναι όρθιος και να πάρει στην αγκαλιά του με τον πρωκτό σου να είναι στο ύψος του πέους του. Με τα χέρια σου αγκάλιασέ τον και κρατήσουν από τον σβέρκο του, ενώ ανεβοκατεβαίνεις στο μόριό του.

Προσοχή 1! Η στάση αυτή απαιτεί δυνατά χέρια από τον καλό σου και μάλλον αρκετή ευλυγισία από μεριάς σου, καθώς θα πρέπει να γείρεις λίγο προς εκείνον, ώστε να ανεβοκατεβαίνεις με μεγαλύτερη ευκολία επάνω του.

Προσοχή 2! Καλό θα είναι πριν μπεις στη συγκεκριμένη διαδικασία, να έχεις βάλει αρκετά λιπαντικό στην περιοχή του πρωκτού σου, μιας και δεν έχει την ιδιότητα της φυσικής λίπανσης, ενώ θα πρέπει επίσης να έχει προηγηθεί ένα καλό… ζέσταμα της περιοχής με κάποιο βοήθημα, βλ. πρωκτική σφήνα, δονητή ή ακόμα και τα δάχτυλα του συντρόφου σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρωκτικό σεξ: 3 συμβουλές για να μην πονέσεις!

Γυναικεία οπίσθια: Το ιδανικό σχήμα για πρωκτικό σεξ!

Σχετικά άρθρα