«Εφιάλτης» για 25χρονη: Την εξέδιδε ο αρραβωνιαστικός της

Συνελήφθησαν ένας 35χρονος Βούλγαρος, μαζί με την οικογένειά του, γιατί εξέδιδε την 25χρονη ομοεθνή αρραβωνιαστικιά του, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Facebook και μαζί εγκαταστάθηκαν στο Ηράκλειο. Εκεί, ξεκίνησε και ο… εφιάλτης της νεαρής καθώς ο 35χρονος άρχισε, σύμφωνα με την αστυνομία, να την εκδίδει σε πελάτες.

Στο «κόλπο», πάντως, ήταν ακόμη η μάνα του, η αδερφή του και ο φίλος της αδερφής του! Όπως αναφέρεται, την ανάγκαζαν να εκδίδεται με τη χρήση βίας και παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα ώστε να μην μπορεί να διαφύγει.

Οι τέσσερις συλληφθέντες είναι πλέον αντιμέτωποι με τον Εισαγγελέα με την κατηγορία της σωματεμπορίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν, την Τρίτη (02.04.2019) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τέσσερις (4) αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο άνδρες ηλικίας 35 και 29 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 55 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της σωματεμπορίας.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 35χρονος μαζί με τους τρεις αλλοδαπούς (29χρονο, 55χρονη και 32χρονη) από κοινού, εξανάγκαζαν 25χρονη αλλοδαπή (παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα) να εκδίδεται και να επαιτεί, με την απειλή και χρήση βίας απειλώντας την ταυτόχρονα κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας, προσποριζόμενοι τα οικονομικά οφέλη.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, χθες (02.04.2019) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην κοινή τους οικία, όπου εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις αλλοδαποί.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νέα, απαίσια απάτη: «Μαμά, τράκαρα σκότωσα ένα κοριτσάκι»!

Φρίκη με μεθυσμένο πατέρα: Βίασε την κόρη του

Φρίκη στην Ορεστιάδα: Μητέρα εξέδιδε την 15χρονη κόρη της!

Σχετικά άρθρα