Το τελευταίο “αντίο” στον Βασίλη Λυριτζή

Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και πολικά πρόσωπα συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο αντίο στο δημοσιογράφο Βασίλη Λυριτζή, που πέθανε μετά από σκληρή «μάχη» με τον καρκίνο.

Στην πολιτική κηδεία βρέθηκαν άνθρωποι από το δημοσιογραφικό, αλλά και από τον πολιτικό κόσμο για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία και να συλλυπηθούν τόσο τη σύζυγό του, Ελένη, όσο και τα παιδιά του, Μαριλένα και Δημήτρη.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Σίμος Κεδίκογλου, η Ρένα Δούρρου, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Αννέτα Καββαδία, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης αλλά και φίλοι που είχε κρατήσει από τα σχολικά του χρόνια.

Η οικογένεια του Βασίλη Λυριτζή έχει ζητήσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατίθενται στον οργανισμό «Φλόγα» για τα παιδιά με καρκίνο.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής

Η κατάρα των δημοσιογράφων «χτύπησε» και τον Βασίλη Λυριτζή – Η Αριστερά, η δυνατή φιλία με τον Δ. Οικονόμου και ο καρκίνος

Όγκος στον εγκέφαλο: Τα συμπτώματα της ασθένειας που «χτύπησε» τον Β. Λυριτζή

 

Σχετικά άρθρα