Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον ANT1

Η όμορφη παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού,  ζει μια από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, σε λίγο καιρό θα έρθει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία συστήθηκε στο κοινό μέσα από τα Καλλιστεία του ANT1, και μέχρι σήμερα βρισκόταν στο δυναμικό του καναλιού παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο εντυπωσιακά show, αποφάσισε να λήξει την συνεργασία της με το κανάλι. Ο λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση είναι το γεγονός πως θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Μέσω μιας ανάρτησης λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και με ένα μακροσκελές κείμενο, η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτησε τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Τι έγραψε στην ανάρτησή της;

«Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ANT1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς “ευχαριστώ” στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Μ. Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα» ήταν το κείμενο της παρουσιάστριας.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/Bvze4mCHPxp/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Δούκισσα Νομικού;

Η Δούκισσα Νομικού σε ντεφιλέ στις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι!

Μαμά έγινε η Δούκισσα Νομικού ανήμερα της Εθνικής Επετείου

Δούκισσα Νομικού, η Σταρ Ελλάς που μάγεψε το «γυαλί» και έκανε έναν παραμυθένιο γάμο

 

Σχετικά άρθρα