Σε κλινική ψυχικής υγείας η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Τι της συνέβη;

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας για να ζητήσει βοήθεια ως προς τη διαχείριση της συναισθηματικής της δυσφορίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ιστότοπων.

Οι Los Angeles Times αναφέρουν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια, 37 ετών, θα παραμείνει στη μονάδα για 30 μέρες για να αντιμετωπίσει το άγχος που της προκάλεσαν τα προβλήματα υγείας του πατέρα της. Επιπλέον, πηγές αναφέρουν στο Variety, το TMZ και το People ότι η Σπίαρς λαμβάνει φροντίδα ψυχικής υγείας.

Μια πηγή κοντά στην τραγουδίστρια αναφέρει ότι η Σπίαρς «χρειάστηκε να επικεντρωθεί στον εαυτό της» μετά την απειλητική περιπέτεια υγείας του πατέρα της, τον Νοέμβριο. «Η αρρώστια του πατέρα της, την επηρέασε πολύ. Παραλίγο να πεθάνει και μάλιστα μερικές εβδομάδες νωρίτερα υποβλήθηκε σε επέμβαση. Δεν είναι καλά στην υγεία του και η οικογένεια Σπίαρς βρίσκεται πολύ κοντά του. Δεν υπάρχει κάποια δραματική εξέλιξη στην υγεία της Μπρίτνεϊ, απλά συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό της», αναφέρει η πηγή.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια εικόνα στο Instagram την Τετάρτη, η οποία γράφει: «Να ερωτεύεστε τη φροντίδα του εαυτού σας, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας», ενώ η λεζάντα έγραφε: «Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας».

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/BvziBzUgQoz/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γκάφα ολκής στο Παρίσι!

Ξανά σε κλινική αποκατάστασης η Πάρις Τζάκσον

Γνωστός ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και δεν την αναγνώρισε

Σχετικά άρθρα