Η μοναδική εμπειρία σε σώμα και πνεύμα που σου προσφέρει ο άργιλος!

Μπορεί ένα απολύτως φυσικό συστατικό, εκτός από την φροντίδα και τη λάμψη που αποδεδειγμένα προσφέρει στο σώμα σου, να προσφέρει φροντίδα και χαλάρωση στο πνεύμα σου; Ανακάλυψε την απάντηση γνωρίζοντας τη νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive Clay, με βάση τον άργιλο, και ζήσε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και εξισορρόπησης πνεύματος και σώματος!

Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη φροντίδα του δέρματος. Τα μέταλλα που περιέχει θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Ο άργιλος βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές.

palmolive clay1

Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloeveraκαι ελαίου τριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Η σειρά Palmolive Clay

  • Palmolive Purifying Clay: άργιλος και εκχύλισμα aloevera, για βαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση που χαρίζει απαλό δέρμα.
  • Palmolive Pampering Clay: άργιλος και εκχύλισμα ελαίου τριαντάφυλλου, που καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί πρέπει να κάνεις ντους το βράδυ και όχι το πρωί;

6 πιθανά λάθη που πρέπει να αποφεύγεις όταν κάνεις ντους

 

 

Σχετικά άρθρα