Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 5/4

Και για σήμερα τα ζώδια θα έχουν διάφορες καταστάσεις να αντιμετωπίσουν όσον αφορά τα αισθηματικά τους!Μάθετε ποιο ζώδιο πρέπει να αρνηθεί επιφανειακά φλερτ και εφήμερους έρωτες  αλλά και ποιο θα έχει σήμερα μόνο ανανεωτικές στιγμές! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, για μια νέα ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία για κάποιους αλλά και να αλλάξει ριζικά η ζωή κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου!Μάθε ποιο ζώδιο διανύει την ιδανικότερη περίοδος για να βρει το άλλο του μισό και για ποιο το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι με χαμόγελο νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις και εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να υιοθετήσεις ένα πιο ακαταμάχητο στυλ! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πάνε όλο και καλύτερα στην σχέση σου, με τον σύντροφο σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αρνηθείς επιφανειακά φλερτ και εφήμερους έρωτες! Ωστόσο θα επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει και δεν θα την κοινοποιήσεις σε κανένα, τουλάχιστον προς το παρόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς τώρα, σε έναν έρωτα κρυφό και παράνομο! Πρόσεξε πολύ, αφού κινδυνεύεις από απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις, τώρα!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές, σήμερα! Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου και να βελτιώσετε την σχέση σας, με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε νέες γνωριμίες, φλερτ και προτάσεις! Όλα αλλάζουν και εσύ κάνεις απανωτά νέα ξεκινήματα, στον έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις κανένα «σκαλί» για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Τυχόν νέες γνωριμίες, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις και δραστηριότητες ή εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με τον σύντροφο και ανανεώνεται πλήρως! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, συναντήσεις, ευχάριστα νέα και γνωριμίες! Γεγονότα, συγκυρίες και ίσως ένα ταξίδι, επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Γλέντα το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για σένα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, για μια νέα ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία και να αλλάξει ριζικά όλη σου την ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και να αυξάνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές, όπως τις αρχές της σχέσης σας!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη, καμία νέα γνωριμία ή ερωτική επικοινωνία, ακόμα και ένα απλό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς πλέον, να λήξεις τσακωμούς και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις στην σχέση σου, με τον σύντροφο! Πολύ πιθανόν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε για κάποιο είδος επισημοποίησης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μην βάζεις σε προτεραιότητα τα ερωτικά σου ζητήματα, όμως θα ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, από ένα άτομο που ούτε καν φανταζόσουν ότι σε βλέπει διαφορετικά! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, στον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη εποχή για σένα και τον σύντροφο σου και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Θα σου δείξει την αδυναμία του, τα πλούσια συναισθήματα σου και δεν αποκλείεται να σου έρθει και ένα δωράκι από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι άπειρες, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Εκμεταλλεύσου το με κάθε τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα η εύνοια, αλλά και το ενδιαφέρον σου, όσον αφορά τον έρωτα, βρίσκεται σε ιστορίες του παρελθόντος! Θα μπορέσεις με ποικίλους τρόπους, να συναντήσεις ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που έχεις να δεις ή να επικοινωνήσεις μαζί του καιρό και να επιδιώξεις με σύνεση, την επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται τώρα μια γνωριμία κατά την διάρκεια μίας εξόδου ή μίας μετακίνησης! Επιπλέον, απολαμβάνεις, φλερτ μέσω διαδικτύου και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και ρουτίνα και να ανανεωθείτε, μέσα από κοινές δραστηριότητες!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, αφού θα νιώσεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο σου, ο οποίος μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν σε εκκρεμότητα και επιτέλους ξέρεις που βρίσκεσαι!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα ζώδια και τα λάθη στο φλερτ: Πού χαλάει η… δουλειά;

 

 

Σχετικά άρθρα