Νύχτα τρόμου σε Εξάρχεια, Άνω Λιόσια και εθνική οδό

Επεισοδιακή και με ένταση χαρακτηρίζεται η χτεσινή (4/4) νύχτα καθώς σημειώθηκαν επιθέσεις σε Εξάρχεια, Άνω Λιόσια, Χαλκίδα και εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Επίθεση στα Εξάρχεια

Επίθεση από περίπου 50 άτομα, αρκετά εκ των οποίων «έφεραν οπλισμό» και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους δέχθηκε το βράδυ στα Εξάρχεια κλιμάκιο οκτώ ανδρών του Λιμενικού Σώματος.

Συνέβη κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσε σε οικία της περιοχής παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Δύο λιμενικοί τραυματίστηκαν. Ένας υπέστη τραυματισμό από μαχαιριές στον μηρό, ενώ ο δεύτερος γροθιές στο πρόσωπο.

Τα δύο στελέχη μεταφέρθηκαν στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους λιμενικούς κάποια από τα άτομα κατάφεραν να τους αποσπάσουν δύο τσαντάκια με τα ιδιωτικά τους όπλα.

Καταδίωξη στα Άνω Λιόσια

Άγρια καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σημειώθηκε αργά το βράδυ στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, ενώ έπεσαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της ομάδας εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να κινείται στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σγούρου. Τότε έκαναν στον οδηγό σήμα να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών που ανταπέδωσαν τα πυρά.

Τελικά, σε έναν χωματόδρομο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον συνοδηγό, ενώ ο οδηγός διέφυγε. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

astynomia

Κινηματογραφική ληστεία στη Χαλκίδα

Σενάριο από κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε στη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. Τέσσερις κουκουλοφόροι φέρεται να έστησαν καρτέρι σε 24χρονο λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα, υπό την απειλή όπλων.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος, του απέσπασαν το ποσό των 180 ευρώ που είχε επάνω του, χτυπώντας τον στο πρόσωπο, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον 24χρονο και οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Ενέδρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σε βάρος πέντε οπαδών σημειώθηκε γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο μετά τα διόδια της Τραγάνας επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Άγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισε τον δρόμο στο αμάξι που φέρεται να οδηγούσαν φίλαθλοι της ΑΕΚ, λίγο μετά τα διόδια.

Γύρω στα 40 με 50 άτομα τους επιτέθηκαν με αγριότητα και χτύπησαν αλύπητα τους τρεις από τους πέντε, καθώς οι δύο πρόλαβαν και εξαφανίσθηκαν μέσα στη νύχτα στα χωράφια.

Η επίθεση ήταν οργανωμένη με μαχαίρι, ρόπαλα, γκλοπ, ακόμη και καδρόνια, με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ και www.lamiareport.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Καιρός σήμερα: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Γιατί «παγώνουν» οι προσλήψεις στους ΟΤΑ – Οι εξαιρέσεις

Σχετικά άρθρα