Λίνα Κοεμτζή: Η οικογένεια της φοιτήτριας δίνει αγώνα για την αλήθεια

Την αλήθεια συνεχίζουν να προσπαθούν να ανακαλύψουν οι άνθρωποι της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή, η οποία αυτοκτόνησε πριν από δυόμισι χρόνια.

Μέχρι τον Άρειο Πάγο έφτασαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας για να επισημάνουν ότι καθυστερεί βασανιστικά η διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν το παιδί τους στη «βουτιά» θανάτου από το μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τον Νοέμβριο του 2016.

Οι ίδιοι πιστεύουν ότι η εκδοχή της αυτοκτονίας του παιδιού τους δεν υφίσταται. Στο πλαίσιο του επίμονου αγώνα τους, συνέταξαν επιστολή προς την εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου. Εκεί περιγράφουν όλα τα γεγονότα και τα στοιχεία που τους κάνουν να πιστεύουν ότι η 21χρονη από τα Γιαννιτσά δεν αυτοκτόνησε.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που υπάρχει στη διαδικασία. Όπως προτάσσουν, δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για την πρόοδο των ερευνών από τον Δεκέμβριο του 2017. Τότε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Να σημειωθεί πως παρότι υπάρχει πλήθος νέων στοιχείων και μαρτυριών για τις συνθήκες θανάτου της κόρης τους, δεν γνωρίζουν να υπάρχει εξέλιξη.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οικογένεια Λίνας Κοεμτζή: «Κανείς δεν θα μας σταματήσει με απειλές»

Λίνα Κοεμτζή: Οι τελευταίες ώρες πριν πέσει από τον 9ο όροφο της εστίας

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι η κόρη μου πήδηξε μόνη της»

Σχετικά άρθρα