Η εξομολόγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Η πολιτική είχε κόστος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι έδωσε χτες, το βράδυ της Πέμπτης (4/4), ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για μείζονα ζητήματα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην εκπομπή «Open Mind» και στην Έλλη Στάη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τις Εκλογές 2019, τη σύζυγό του Μαρέβα και τον πατέρα του Κωνσταντίνο.

«Ήταν μια όμορφη διαδρομή με πολλές δυσκολίες. Είχα κόστος και στην προσωπική μου ζωή. Πέρασα αρκετά χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγό μου και ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν μπορέσαμε και οι δυο ενδεχομένως να διαχειριστούμε τις πιέσεις της πολιτικής, της οικογένειας», σημείωσε.

Όσο αφορά στον πατέρα του, αποκάλυψε το εξής: «Όταν τώρα περπατώ στις γειτονιές και ο κόσμος με φωνάζει με το μικρό μου όνομα, αυτό για εμένα είναι μια επιβεβαίωση ότι ναι, ξεκίνησα από μια θέση πλεονεκτική. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για όλα όσα προσέφερε, για όλα όσα μου δίδαξε».

«Αν θέλει να τις προκηρύξει και αύριο. Γιατί κάθε μέρα που περνάει, κάθε εβδομάδα που περνάει, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα», σχολίασε για το επίμαχο ζήτημα των εκλογών. Τέλος, αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ότι «εμείς μείναμε συνεπείς σε αυτό που λέγαμε».

Δείτε και το βίντεο από τη συνέντευξή του:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κ. Μητσοτάκης: «Απαιτούνται γενναίες παρεμβάσεις στο Σύνταγμά μας»

Κ. Μητσοτάκης στη Figaro: «Προτεραιότητα μας η κοινωνική δικαιοσύνη»

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Σιάτιστα

Σχετικά άρθρα