Το 1ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Νηπίων γίνεται πραγματικότητα!

Το μεγάλο όνειρο του 1ου Φεστιβάλ Τραγουδιού Νηπίων γίνεται πραγματικότητα μέσα σε μία γιορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική! Ο νέος αυτός θεσμός, με εμπνεύστρια τη Μαρία Λαμπιδώνη, ξεκινά από το  Εργαστήριο Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Έκφρασις που έχει έδρα στη Νέα Σμύρνη.

Αυτό το Σάββατο, 06/04, στο θέατρο του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης 400 μικροί πρωταγωνιστές από 11 σχολεία, θα μας ταξιδέψουν με τις ζεστές φωνούλες τους. Στο πλάι των μικρών φίλων θα βρίσκονται: ο σκηνοθέτης, μουσικός και ηθοποιός Κώστας Γάκης με την ταλαντούχα ηθοποιό Φαίη – Νατάσσα ΚοσμίδουΌλοι μαζί θα ψάξουν μέσα σε μία μαγική ιστορία να βρουν πού πάει η μουσική όταν δεν την ακούμε…

festival nipiwn

Tι προσφέρει το Φεστιβάλ στα παιδιά;

Το φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να ταξιδέψουν στον κόσμο της μουσικής προσφέροντας τους μοναδικές εμπειρίες. Στο τέλος της συναυλίας όλα τα παιδιά θα βραβευθούν για την προσπάθειά τους.

Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να απολαύσει μαζί με τα παιδιά ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι ντυμένο με τη μαγεία των ήχων που θα έχει “στα πανιά του” τις παιδικές καρδιές ενωμένες, με τελικό προορισμό τη… Χώρα της Μουσικής! Πρόκειται για μια συνάντηση ψυχαγωγίας, έκφρασης, αλληλεγγύης με επίκεντρο το μικρό παιδί, που στοχεύει να μας φέρει όλους πιο κοντά!

Πληροφορίες για την εκδήλωση

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα παιδιά σε δύο παραστάσεις: η πρώτη στις 16.30 και η δεύτερη στις 19.00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Λεοντείο Λυκείο Νέας Σμύρνης. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα τηλέφωνα 210-93.54.434 και 697-42.57.320 είτε στο ταμείο του Φεστιβάλ.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αλλά και για το Φεστιβάλ του 2020 θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 λόγοι για να μάθει το παιδί σας μουσική

Πώς να αναπτύξετε τα 9 είδη νοημοσύνης στο παιδί σας

Σχετικά άρθρα