Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση του Μικ Τζάγκερ!

Ο Μικ Τζάγκερ αναγκάστηκε να ματαιώσει την προγραμματισμένη περιοδεία του λόγω προβλήματος υγείας. Συγκεκριμένα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μικ Τζάγκερ είναι καλά, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Κυκλοφόρησαν φήμες ότι η εν λόγω περιοδεία -που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 20 Απριλίου- θα μεταφερθεί για το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο, ακόμα η μπάντα δεν έχει δώσει περαιτέρω στοιχεία. Άλλωστε προέχει η υγεία και η πλήρης ανάρρωση του φρόντμαν του συγκροτήματος!

Ο ίδιος ο Τζάγκερ, όταν έμαθε ότι πρέπει να ακυρώσει την περιοδεία για λόγους υγείας, ζήτησε “συγγνώμη” από τους φαν του αλλά και όσους είχαν προμηθευτεί ήδη τα εισιτήρια. “Μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Λυπάμαι ειλικρινά που πρέπει να αναβάλω την περιοδεία αλλά θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σκηνή”, έγραψε.

Δείτε το σχετικό tweet:

Πηγή: people.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μικ Τζάγκερ: «Ράγισε» η καρδιά του θρύλου που… έκαιγε καρδιές – Οι 4.000 γυναίκες, τα 8 του παιδιά και τα δάκρυα που έχυσε για την Αντζελίνα Τζολί

Στο νοσοκομείο ο Μικ Τζάγκερ – Ακυρώνονται οι συναυλίες των Rolling Stones

 

 

Σχετικά άρθρα