Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο εκτελεστής του

Το «πέπλο» μυστηρίου γύρω από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή φαίνεται πως κατάφερε να ξετυλίξει η Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από πέντε μήνες.

Την Πέμπτη (4/4) εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Γλυφάδα μέσα σε αυτοκίνητο ένας 31χρονος Βούλγαρος. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε να διαφύγει. Αν και εμβόλισε το περιπολικό, τελικά συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή (5/4) στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (10/4). Πάντως, δεν έχει αποκαλύψει τίποτα που να αφορά στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 46χρονου, τον οποία αναζητά η Αστυνομία.

Ο Βούλγαρος είναι πληρωμένος δολοφόνος που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου, όπως εκτιμά η Αστυνομία. Φέρεται να συνεργάστηκε με τον 33χρονο αδερφό του, που αναζητείται.

Ο δολοφόνος είχε απελαθεί από τον Καναδά το 2016 κατηγορούμενος για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων παράνομη κατοχή και επίθεση με όπλο.

Πώς οργάνωσαν το σχέδιο

Οι δράστες έφτασαν στην Αθήνα από τη Σόφια την Παρσκευή 12/10/2018. Για 19 μέρες οργάνωναν το σχέδιο της, παρακολουθώντας όλα τα μέρη που κινούνταν.

Άλλαζαν διαρκώς πολλά αυτοκίνητα, τα οποία ενοικίαζαν από γραφεία καθώς και ξενοδοχεία, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μετά την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου επέστρεψαν στη Βουλγαρία.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μυστήριο με επιχειρηματία που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Βούλα

Δολοφονία στη Βούλα: Ποιος ήταν ο «Αυστραλός» που έπεσε νεκρός; (βίντεο)

My Style Rocks: Tο μήνυμα του ΣΚΑΙ μετά τη δολοφονία στη Βούλα (βίντεο)

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ποιος «υπέγραψε» το συμβόλαιο θανάτου

Σχετικά άρθρα