Ζέτα Δούκα: Δείτε το μήνυμα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της!

Την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 9, κάνει πρεμιέρα η Ζέτα Δούκα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με τη νέα εκπομπή «Thrive». Σκοπός είναι μέσω της εκπομπής η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της να προσπαθήσει να μας μάθει πώς θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε καλύτερο τρόπο ζωής.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για αυτό το νέο ξεκίνημα: «Και ναι, είναι γεγονός! Αύριο Κυριακή 7/4, στις 9 πμ στον ΑΝΤ1, ξεκινάει το Thrive! Μια εκπομπή για την καλή ποιότητα ζωής, την ισορροπία στην καθημερινότητα και την αυτοβελτίωση έτσι όπως την βιώνουν οι υπέροχοι άνθρωποι που είχα την ευκαιρία να συναντήσω στα γυρίσματα! Τους ευχαριστώ όλους και κρατώ τα λόγια τους μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου! Το αυριανό πρώτο επεισόδιο, φιλοξενεί τους αγαπημένους μου Χάρη Ρώμα και Μαρίνα Βερνίκου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν έχοντας στο μυαλό τους μόνο το πώς θα κάνουμε μια ενδιαφέρουσα και καλή εκπομπή που να αφορά τον κόσμο!!! Σας την παραδίδουμε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας! έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

Και ναι, ειναι γεγονός! Αύριο Κυριακή 7/4, στις 9 πμ στον ΑΝΤ1, ξεκινάει το Thrive! Μια εκπομπή για την καλή ποιότητα ζωής, την ισορροπία στην καθημερινότητα και την αυτοβελτίωση έτσι οπως την βιώνουν οι υπέροχοι άνθρωποι που είχα την ευκαιρία να συναντήσω στα γυρίσματα! Τους ευχαριστώ όλους και κρατώ τα λόγια τους μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου! Το αυριανό πρώτο επεισόδιο, φιλοξενεί τους αγαπημένους μου Χάρη Ρώμα και Μαρίνα Βερνίκου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου, που εργάστηκαν έχοντας στο μυαλό τους μόνο το πώς θα κάνουμε μια ενδιαφέρουσα και καλή εκπομπή, που να αφορά τον κόσμο!!! Σας την παραδίδουμε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας! #thrive #new #tvseries #talkshow #coming #sunday #balance #wellbeing #selfimprovement #everyday #bepositive #behappy #beyourself #tips #humanprofiles #proud #actress #hostess

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζέτα Δούκα: Δείτε πώς είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Σχετικά άρθρα