Ποιο απρόοπτο ανάγκασε τη Μελίνα Ασλανίδου να ακυρώσει εμφάνισή της; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια προγραμματισμένη εμφάνιση είχαν το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Πλούταρχος με την Μελίνα Ασλανίδου στα Χανιά. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως περίμεναν οι δυο καλλιτέχνες αφού άγνωστος ειδοποίησε πως στο μαγαζί που επρόκειτο να γίνει το live έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Όπως ήταν φυσικό αστυνομία εκκένωσε τον χώρο αμέσως και ξεκίνησε τις έρευνες. Στο μαγαζί εκείνη την ώρα υπήρχαν περίπου 2000 άτομα. Οι δυο καλλιτέχνες απομακρύνθηκαν από τον χώρο με ασφάλεια από την αστυνομία. Ευτυχώς όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες που ολοκληρώθηκαν μετά τη 1.30 το βράδυ επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Μανώλης Γερεουδάκης μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» και ανέφερε: «Ήρθαν από το Αστυνομικό τμήμα Πλατανιά και μου είπαν ότι υπάρχει ένα τηλεφώνημα στην Αθήνα ότι έχει μπει βόμβα στο μαγαζί. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα κάποιος, μετά όμως μου το επανέλαβε και μου είπε πως πρέπει να βγει ο κόσμος έξω. Τους είπα ότι δεν γίνεται γιατί υπάρχουν 2000 άτομα. Μου είπε ότι θα έρθει η Αστυνομία. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε όντως ένα περιπολικό και πείστηκα ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Μίλησα καθησυχαστικά στον κόσμο και σιγά σιγά βγήκαν όλοι έξω. Ξεκίνησε ένας έλεγχος της Αστυνομίας με σκυλιά αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Μετά από μια ώρα γύρω στη 1.15-1.30 ξεκίνησε κανονικά το πρόγραμμα. Ανέβηκε στη σκηνή ο Γιάννης και είπε «Το έζησα και αυτό στη ζωή μου. Τραγουδάω σε ένα μαγαζί που πήρα τηλέφωνο για βόμβα». Τελικά όλα καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στο νοσοκομείο η Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

Γιατί κατέφυγε στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος η Μελίνα Ασλανίδου;

Σχετικά άρθρα