Βίντεο-ντοκουμέντο: Πώς δρούσε η «μαφία» των λαϊκών αγορών (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες για τη «μαφία» των λαϊκών αγορών και τον τρόπο με τον οποίο δρούσε, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους τρεις φερόμενους εμπλεκόμενους προέδρους σωματείων τόνισε σε αστυνομικές πηγές πως στη συγκεκριμένη λαϊκή εκείνος έχει το πάνω χέρι.

Αυτό αποκαλύπτει ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open TV. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φαίνεται να έρχεται σε αντιπαράθεση με συνδικαλιστές άλλης ομοσπονδίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τους τόνισε ότι οι ίδιοι είναι ανεπιθύμητοι. Χαρακτηριστικά φέρεται να τους φώναξε: «Εδώ είναι το σπίτι μου. Και κουμάντο εδώ κάνω εγώ».

Μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής. Γύρω του βρίσκονται και φουσκωτοί που τον προστατεύουν.

Δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα

Ο συλληφθείς για συμμετοχή στο κύκλωμα, μάλιστα, απειλεί τη γυναίκα η οποία προσπάθησε να αποτυπώσει σε βίντεο τα όσα βιώνουν οι εργαζόμενοι στις λαϊκές. Τότε, κάποιος κάλεσε την αστυνομία και ακολούθως οι εμπλεκόμενοι στον τσακωμό βρέθηκαν στο ΑΤ Ελευσίνας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, οι νόμιμοι πάγκοι των λαϊκών αγορών βάσει των προβλεπόμενων είναι τέσσερα μέτρα και έξι οι εμπορικοί. Σε φωτογραφίες, όμως που ήρθαν στη δημοσιότητα, τα προβλεπόμενα δεν τηρούνται και αντί για 4 μέτρα, οι πάγκοι ήταν πολύ μεγαλύτεροι.

Ένας από τους πάγκους ανήκει σε κατηγορούμενο, ενώ οι ταρίφες που χρέωναν ημερησίως για κάθε επέκταση ήταν  10 ευρώ το μέτρο. «Η δίωξη είναι πολιτική και όχι ποινική. Θα βρούμε πολιτικές άκρες και θα σταματήσουμε τη Δικαιοσύνη. Θα διώξουμε τον διοικητή. Δεν θα γίνει δίκη. Θα σας κάνουμε αγωγές και θα σας πάρουμε τα σπίτια…».

Δείτε και το βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πόλεμος της μαφίας: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον «Μπούμπι» στους Αγίους Αναργύρους

Μυστήριο με επιχειρηματία που έπεσε απο το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Βούλα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Βούλα

Σχετικά άρθρα