Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 8/4

Με μία γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες , απολαμβάνουν μία συναισθηματικά γεμάτη ημέρα, με ψυχική ικανοποίηση, απόλαυση, ανακούφιση και ηρεμία!

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, έχεις δυναμισμό, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά επιπλέον νιώθεις και έντονα την ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται επιτέλους, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από μέρους σου, γι’αυτό μην βιάζεσαι και μην πιέζεις καταστάσεις! Στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, είναι καλό να είσαι αποφασιστικός και σταθερός στις απόψεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε, μπορείς να έχεις εύκολα στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να αποφύγεις εγωισμούς, απαιτήσεις και παράλογα νεύρα! Εκμεταλλεύσου την ταχύτατη και την άμεση δράση σου, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πείσε με ευκολία τους συνομιλητές σου και γοήτευσε μέσα από συναναστροφές! Έχεις την ευκαιρία τώρα, να εκπληρώσεις πολλούς στόχους, να προβληθείς και να προωθήσεις τα σχέδια σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, καλύτερα σήμερα να φερθείς λίγο διαφορετικά απ’ ότι συνήθως! Απέφυγε την έντονη κοινωνικοποίηση ή κάποια σημαντική συζήτηση με τους γύρω σου! Ο λόγος γι’αυτό, είναι το ότι δεν καταφέρνεις σήμερα να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, «θέλω» και απόψεις και πιθανόν οι άλλοι, να παρεξηγούν τα λόγια σου! Η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, εποικοδομητική μοναχικότητα, λήψη αποφάσεων αλλά και παρατήρησης των παροντικών γεγονότων και των καταστάσεων! Εκμεταλλεύσου την διαίσθηση και την διορατικότητα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε Καρκίνε, ξεχωρίζεις κοινωνικά, λόγω εξυπνάδας και ισχυρής γοητείας στον τρόπο που επικοινωνείς! Σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, κάποιες από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται με ποικίλους τρόπους! Η βοήθεια και οι συμβουλές των φίλων σου τώρα, θα σε κάνουν να καταφέρεις και να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο! Δέξου τις αλλαγές που θα έρθουν, μέσα στην διάρκεια της ημέρας και φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα!

ΛΕΩΝ

Σήμερα, από λιοντάρι της ζούγκλας, θα μεταμορφωθείς σε… σπιτόγατο, αγαπητέ Λέοντα! Η ημέρα, θα φέρει δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που όντως θέλουν το καλό σου και πραγματικά σε αγαπούν! Επίσης, κάνεις αισθητή την αξιοθαύμαστη παρουσία σου, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Ένα οικογενειακό πρόβλημα, βρίσκει σήμερα την λύση του, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις έντονα ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, κίνηση, μετακινήσεις και ανανέωση! Το νου σου όμως, γιατί πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για κριτική και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή και να πληγωθούν. Ένα καλό νέο έρχεται, που εδώ και καιρό περίμενες, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αισιοδοξία σου!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα πάρεις αποφασιστικά κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο, σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό! Καταφέρνεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, αλλά και να γεφυρώσεις σχέσεις που είχαν προβλήματα! Οπότε μην διστάσεις λεπτό, να ζητήσεις συγνώμη και να ξαναπλησιάσεις κάποιον που θες! Ξεχωρίσεις για την πειθώ και την διορατικότητα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα δίνει τέλος στην μοναξιά και στην ρουτίνα! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν άμεσα στο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν επιτέλους αρμονικά και όπως θα ήθελες! Καλό είναι να μην βιάζεσαι όμως, ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος τώρα και οι λύσεις βρίσκονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η στιγμή να αποδείξεις την αποτελεσματικότητα σου, μέσα από πρακτικότητα και λογική! Σήμερα αυτά θα είναι και τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, να τελειώσεις αρκετές από τις δουλειές σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας! Καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με θετικό αποτέλεσμα και όφελος για σένα! Επιπλέον, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να αποφασίσεις την έναρξη μίας υγιεινής διατροφής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, αποφασίζεις να προβληθείς, να δράσεις άμεσα και δυναμικά και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας! Δεν χάνεις ευκαιρία και παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε γεγονός και συγκυρία! Οι περιστάσεις της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, δημιουργικότητα και επιπλέον, θα καταφέρεις με ποικίλους τρόπους, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα του θαυμασμού, πάνω σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου, κάθε λεπτό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, επικεντρώνεσαι στα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και την διαίσθηση σου και καλά κάνεις! Αυτό που σου λέει η… «έκτη αίσθηση» σου λοιπόν, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και επιπλέον θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, τις οποίες όμως θα τις υλοποιήσεις στο μέλλον και όχι άμεσα! Το ενδιαφέρον σου επίσης, θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου σίγουρα θα υπάρξουν σημάδια βελτίωσης!

ΙΧΘΥΣ

Με ευκολία σήμερα, φίλε Ιχθύ, προχωράς στην εκπλήρωση των στόχων σου και στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, ιδίως μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Οι δράσεις σου, αλλά και οι… αντιδράσεις σου, είναι ιδιαίτερα γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές! Ο οξυδερκής και πειστικός τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την ζωή σου, με κάθε τρόπο! Σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, ευνοούνται!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πόσο εύκολα παρεξηγούνται τα ζώδια;

Σχετικά άρθρα