Ενθουσιασμένη η Κέιτλιν Τζένερ με την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Ο παρουσιαστής του It’s Show Τime, Νίκος Κοκλώνης, μοιράστηκε σε συνέντευξή του με τον διευθυντή του περιοδικού People, Γιώργο Πράτανο, το παρασκήνιο του ερχομού της Κέιτλιν Τζένερ στην Ελλάδα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του ταξιδιού και του χαρακτήρα της.

Υπήρχε κάποια επιθυμία της που σου έκανε εντύπωση;

Ήθελε νωρίς το πρωί να πάει στην Ακρόπολη. Της είπα πως έχω πρόβες για το γύρισμα και πήγε μόνη της με τη συνοδεία της παραγωγής και της συντρόφου της. Όταν έφτασε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με πήρε τηλέφωνο σχεδόν κλαίγοντας. Ήταν εμφανώς συγκινημένη και μου είπε «Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την αφορμή και την ευκαιρία να βρεθώ στην Αθήνα και να βρίσκομαι τώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εδώ που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Μην ξεχνάμε πως το 1976 πήρε το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς του Μόντρεαλ.

https://www.instagram.com/p/BvPNFW_hmIK/?utm_source=ig_web_copy_link

Ποια θέματα συζητήσατε;

Έμεινε στην Ελλάδα για λίγες ώρες, ουσιαστικά κουβεντιάσαμε στο καμαρίνι μου και μετά στον αέρα. Στο καμαρίνι είχα γλυκό νεράντζι του κουταλιού, με το οποίο ξετρελάθηκε. Μου ζήτησε να της στείλω στην Αμερική γλυκό νεραντζάκι. Μιλήσαμε για όλα. Για τη διαδρομή της, για την περίπλοκη ζωή της, για την οικογένειά της, για την απόφασή της. Όταν έγινε η συζήτηση για το γύρισμα, έλεγε τόσο πολλά και ωραία πράγματα που δεν ακολούθησα τη σκαλέτα που είχαμε ετοιμάσει, οδήγησε μόνη της τη συζήτηση σε πιο προσωπικό επίπεδο, σε πολύ ωραία μονοπάτια. Ήταν μια πολύ ωραία κουβέντα.

Τι σου είπε στα παρασκήνια, πριν και μετά το τέλος του σόου;

Πριν βγούμε στο σόου μού είπε πως τώρα καταλαβαίνει γιατί οι Έλληνες είναι τόσο ευφυείς. Τι ρώτησα τι εννοεί και μου είπε πως, ακόμα και σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, παραγωγικά είμαστε τόσο δυνατοί. Μου είπε πως εντυπωσιάστηκε με το πόσα πράγματα έκανε ο βοηθός παραγωγής, εξηγώντας πως σε ένα αντίστοιχο αμερικανικό σόου θα χρειάζονταν πέντε άνθρωποι για να κάνουν όλα αυτά. Μου είπε πως είμαστε πολυπράγμονες και υπερ-αποτελεσματικοί! Πραγματικά εντυπωσιάστηκε με αυτό.

Είχε υπερβολικές απαιτήσεις όσον αφορά στην εικόνα της;

Κάθε άλλο. Ενθουσιάστηκε με τα μαλλιά που της έκανε ο Τρύφωνας (σ.σ. Σαμαράς) και το μακιγιάζ της που επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος. Μάλιστα, πλάνα από το It’s Show Time θα προβληθούν στο σόου της, Living with Kardashians. Τα ζήτησε η ίδια αμοντάριστα και της τα έχουμε ήδη στείλει. Είναι πολύ πιθανό να την ξαναδώ σύντομα, καθώς την κάλεσα το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κέιτλιν Τζένερ: «Σχεδόν όλη μου τη ζωή κυκλοφορούσα κρυφά ντυμένος γυναίκα»

Γιατί ήρθε η τηλεπερσόνα Κέιτλιν Τζένερ στην Αθήνα;

 

 

Σχετικά άρθρα