Πότε βγαίνει στον “αέρα” το νέο ιντερνετικό κανάλι του Μαρινάκη;

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ιντερνετικό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, το «Alter Ego» θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Το studio της web tv είναι εγκατεστημένο στα γραφεία των εφημερίδων «Νέα» και «Βήμα» στη Λεωφόρο Συγγρού.

Χρέη διευθυντή έχει αναλάβει ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου που παραιτήθηκε λίγο καιρό πριν την λήξη της διορίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Το διαδικτυακό κανάλι αναμένεται να βγει στον αέρα με εξάωρο πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την πολιτική συγκυρία, αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας. Αυτό σημαίνει πως διεκδικεί την έκτη άδεια, ενώ οι άλλες πέντε έχουν ήδη δοθεί για τα κανάλια: Alpha TV, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ΑΝΤ1. Αυτό το διάστημα, το Συμβούλιο εξετάζει τον φάκελο της «Alter Ego», ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αίτηση για 6η τηλεοπτική άδεια κατέθεσε στο ΕΣΡ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πόπη Τσαπανίδου: Η δημοσιογράφος που ξεκίνησε να δουλεύει από τα 16 – Ο θάνατος του άντρα της, η απώλεια της 12χρονης αδερφής της και οι σχέσεις της ζωής της

 

Σχετικά άρθρα