Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Συγκλονισμένοι οι γείτονες – «Μπήκε και ούρλιαζε»

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα, κατόπιν της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε στο Χαλάνδρι την Κυριακή (7/4).

«Δεν ακούσαμε πυροβολισμούς ούτε είχαμε ακούσει να γίνεται φασαρία. Τι συνέβη μεταξύ του ζευγαριού δεν ξέρουμε. Η σύζυγος έλειπε αρκετές φορές. Φαινόταν λογικό παιδί, δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που συνέβη», αναφέρουν στον ANT1.

«Ήμουν στο μπαλκόνι. Ήρθε η κοπέλα και με καλημέρισε. Με ρώτησε αν ο Γιώργος είναι μέσα. Της απάντησα ότι μέσα θα είναι γιατί το αυτοκίνητο είναι εδώ. Χτυπάμε και δεν μας ανοίγει. Μπήκε από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα. Την άκουσα να ουρλιάζει για το παιδί της», τόνισε η κα Καίτη.

Ο νεαρός πατέρας σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε αλλά οι γείτονες δεν άκουσαν κάτι. «Δεν ακούσαμε τίποτα. Μόνο το περασμένο βράδυ άκουσα έναν μονόλογο του νεαρού και φωνές. Μάλλον μιλούσαν στο τηλέφωνο. Δεν φαινόταν ότι έκρυβε τόση βία. Ήταν ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», αποκάλυψε ο κος Κώστας που μένει απέναντι από το διαμέρισμα.

Το πρόσωπο… κλειδί

Πάντως, σύμφωνα με τις Αρχές, η 21χρονη φαίνεται να γνωρίζει τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου συντρόφου της. Όπως αναφέρει το protothema, από τη νεαρή του ηλικία, σύμφωνα πάντα με τη θεία του, ο 27χρονος είχε βίαιο χαρακτήρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπά αρκετά συχνά στη μάνα και στην αδερφή του.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στην Χαλκίδα: Έκανε όπισθεν και παρέσυρε τη μητέρα του!

Χαλάνδρι: Θρίλερ με το δεμένο θύμα – Αναζητείται η Γερμανίδα σύντροφος

Σχετικά άρθρα