Τα οφέλη του στοματικού σεξ για τη γυναίκα!

Σύμφωνα με τους ειδικούς του σεξ, αλλά και με σχετικές μαρτυρίες, το στοματικό σεξ που κάνει η γυναίκα στον άνδρα είναι από τις πιο απολαυστικές μορφές σεξ, αλλά και προκαταρκτικών, τόσο για την ίδια τη γυναίκα όσο, φυσικά, και για τον άνδρα.

Εάν, πάλι, είσαι από τις γυναίκες που αποφεύγουν ή δεν θέλουν να κάνουν στοματικό σεξ, μια πρόσφατη έρευνα και τα αποτελέσματά της θα σε κάνουν να αλλάξεις άποψη.

Και τούτο, γιατί βάσει αυτής βγήκε το συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που κάνουν στοματικό σεξ στους συντρόφους τους έχουν λιγότερες πιθανότητες να αποβάλλουν, εφόσον βρεθούν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Ποιες έκαναν τακτικά στοματικό;

Ειδικότερα, έρευνα η οποία έγινε σε πανεπιστήμιο της Ολλανδίας ασχολήθηκε με 96 συνολικά γυναίκες, ηλικίας κάτω των 36 ετών που είχαν τουλάχιστον 3 αποβολές χωρίς εμφανή ή συγκεκριμένο λόγο, έχοντας έναν ερωτικό σύντροφο. Το δείγμα αυτό τέθηκε σε σύγκριση με 137 γυναίκες που δεν είχαν αποβολή στη διάρκεια τυχόν εγκυμοσύνης τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, λοιπόν, της έρευνας το 56,9% των γυναικών που είχαν έστω μια αποβολή έκαναν στοματικό σεξ στους συντρόφους τους, ενώ το 72,9% των γυναικών που δεν είχαν καμία αποβολή έκαναν πιο τακτικά στοματικό σεξ στους παρτενέρ τους.

Πώς εξηγείται

Αν και αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να επαληθευτούν σε μια ευρύτερη μελέτη, οι ερευνητές υποθέτουν ένα ανοσολογικό φαινόμενο. Προηγούμενες μελέτες έχουν πράγματι δημιουργήσει μια σχέση μεταξύ του ρόλου του ανοσοποιητικού συστήματος της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και των επαναλαμβανόμενων αποβολών.

Με άλλα λόγια, το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας θα μπορούσε να «επιτεθεί» στο έμβρυο, σαν να ήταν ξένο σώμα για να εξαλειφθεί. Υπό αυτή την έννοια, η έκθεση από το στόμα στο σπέρμα ή / και στο σπερματικό υγρό του άνδρα θα επέτρεπε στο σώμα της γυναίκας να «ανεχθεί» αυτή την ουσία στη μήτρα, κατά τη διάρκεια της γονιμοποίησης του ωαρίου.

Με πληροφορίες από e-sante.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σπέρμα: Γιατι είναι καλό να το καταπίνεις

3 συμβουλές για να γίνεις εξπέρ στο στοματικό σεξ!

 

Σχετικά άρθρα