Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 9/4

Η Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο των Διδύμων και επικεντρωνόμαστε σε θέματα επικοινωνίας και επαφών. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, οφείλουν να μετριάσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και ψυχικές διακυμάνσεις!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα! Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις σίγουρα πολύ περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, οι συγκυρίες και οι συναναστροφές σου, βασίζονται σε κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια και την επικοινωνιακή σου διάθεση! Προσοχή μόνο χρειάζεται στην τάση σου για βιασύνη και νευρικότητα, κυρίως στις μετακινήσεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δραστηριότητες σου και οι κινήσεις σου σήμερα, είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά και ασφάλεια, φίλε Ταύρε! Θα γίνεις σίγουρα ο δέκτης ουσιαστικής στοργής και έμπρακτης συμπάθειας των άλλων και έτσι θα μπορέσεις να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου! Ανταμείβεσαι για την έντονη προσωπική σου προσπάθεια τον τελευταίο καρό, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επιτέλους παίρνεις αυτό που αξίζεις και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου και βρίσκεις και πάλι τον καλό παλιό εαυτό σου! Είσαι δραστήριος και θαρραλέος και σε διακρίνει μία ενεργητική, ενθουσιώδη διάθεση σε κάθε είδους κατάσταση! Λύνεις και… λήγεις αντιπαραθέσεις και κάνεις συμφωνίες εύκολα, που σε ευχαριστούν! Προσοχή μόνο σήμερα, στην αυξημένη σου βιασύνη και τον παρορμητισμό σου, ιδίως σε μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα εντείνεται η ήδη εύθραυστη ευαισθησία σου και ο βαθύς συναισθηματισμός σου, φίλε Καρκίνε! Επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αποφασίζεις να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να κάνεις ότι χρειάζεται, με σύμμαχο την διαίσθηση σου, για να τις καλύψεις και να τις εκπληρώσεις! Η μεγάλη φαντασία σου και η διορατικότητα σου, θα σου δώσουν τώρα τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα ετοιμάσου για την έκπληξη! Έρχονται απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά και ενθουσιασμό! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά! Σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με λέξεις, συμβουλές, αλλά και πράξεις! Δέξου την βοήθεια τους και δεν θα χάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που θες, με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου σκέψεις και εκφράσεις! Κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, πολύ πιο εύκολα, βάζοντας περιορισμούς σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου επιβληθούν τελευταία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες και σταθερότητα! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και ευχάριστη, την σημερινή ημέρα!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η συμπεριφορά σου και οι αντιδράσεις σου, θα είναι ανοιχτές και… «σταράτες»! Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και στον περίγυρο σου! Έχεις αυξημένη ευφυΐα και απολαμβάνεις όπως πρέπει και όσο πρέπει τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου σε πράξεις, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, αφού εκπληρώνεις εύκολα στόχους! Μετρίασε μόνο την μεγάλη σου βιασύνη και τον υπερβολικό σου ενθουσιασμό, για να αποφύγεις λάθη σε επαφές και μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει σήμερα, φίλε Σκορπιέ, η ανάγκη για συναισθηματική εκβάθυνση, αλλά και αρκετή εσωτερική ένταση, λόγω άγχους και επίμονων σκέψεων! Απέφυγε προσωρινά, να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των άλλων! Αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη σου; Ή μήπως καλύτερα να κινηθείς παρασκηνιακά, ώστε πρώτα να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και μετά να ανοιχθείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, παίρνεις την απόφαση να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου, τα βιώματα σου και με απόλυτη δικαιοσύνη! Είναι η ιδανική στιγμή, για να παραδεχθείς λάθη, να διορθώσεις παραλείψεις, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες αξιόλογες γνωριμίες. Ένα νομικό ζήτημα, που πιθανόν σε απασχολεί τελευταία, σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες άμεσες, αλλά απαραίτητες αποφάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης, με την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν! Οι άλλοι θα επιδιώξουν σίγουρα συναναστροφή μαζί σου και θα σου δείξουν με ποικίλους τρόπους πόσο τους αρέσει να επικοινωνούν μαζί σου, να ακούν τις συμβουλές σου και τις σωστές απόψεις σου, παρόλο που ενίοτε μπορεί να είσαι κάπως επιφυλακτικός σήμερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού και της εκτίμησης πάνω σου, γεγονός που σε χαροποιεί! Ζήσε την ημέρα σου με πάθος, ανεμελιά, θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Το μόνο που ίσως θα πρέπει να περιορίσεις σήμερα, είναι η τάση σου για υπερβολική επίδειξη και προβολή, έπαρση και δραματικότητα!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, θα σε παρασύρει ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου και η έντονη ευαισθησία σου, φίλε Ιχθύ! Έχεις βάλει σκοπό να αναγνωρίσεις συνειδητά επιτέλους τις ανάγκες σου, ώστε να αφήσεις πίσω και να ρίξεις μαύρη πέτρα σε κάθε πληγή, αμφιβολία ή ανασφάλεια! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει τώρα, με το σπίτι και την οικογένεια, όχι μόνο γιατί το έχεις ανάγκη, αλλά επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν και άλλωστε, θα το απολαύσεις, αφού το χρειαζόσουν!

Πηγή:Oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Όταν τα ζώδια… βγαίνουν από τα ρούχα τους!

 

Σχετικά άρθρα