Αρχική / Ειδικοί / Γιατροί / Γεώργιος Στ. Βλάχος

Γεώργιος Στ. Βλάχος

Ο Γεώργιος Στ. Βλάχος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα.

Είναι αριστούχος και υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Νευρολογίας το 2011 μετά από ειδίκευση στην Α΄ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ειδικού Ιατρείου Νοητικών Διαταραχών της Α΄ Νευρολογικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τη μελέτη της επιδημιολογίας της άνοιας, της υποκειμενικής γνωστικής έκπτωσης και των βιολογικών δεικτών στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό, ενώ ασχολείται και με κλινικές μελέτες στην ήπια γνωστική διαταραχή/νόσο Alzheimer, την ημικρανία και τη νόσο Parkinson. Η επιστημονική αρθρογραφία του περιλαμβάνει άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Επιμελείται τους ιστοτόπους neuromed.gr, με θέματα σχετικά με την ειδικότητα της νευρολογίας και μερικές από τις συχνότερες νευρολογικές νόσους, και anoia.gr, με το φιλόδοξο στόχο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την άνοια και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουμε.

Γεώργιος Στ. Βλάχος

Νευρολόγος

Αριστούχος & υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Επιστημονικός Συνεργάτης Ειδικού Ιατρείου Νοητικών Διαταραχών της Α’ Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο)

Διεύθυνση: Γυθείου 22, 15231 Χαλάνδρι

Τηλ.: 211 0120470

Κιν.: 6944 336404

Fax: 211 0120471

Web: www.neuromed.gr & www.anoia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X