10 τυχεροί κερδίζουν 1 σετ της Lanes για άμεση σωματική και πνευματική ενέργεια!

Σύγχρονη καθημερινότητα. Τρέξιμο, ευθύνες, αποστάσεις. Προσπαθείς να τα προλάβεις όλα αλλά δεν αισθάνεσαι κουρασμένη και αδύναμη…  Υπάρχει η λύση! Το Boro.gr σε συνεργασία με τη Lanes δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν μια σειρά προϊόντων, που είναι απαραίτητα για τη… φορτωμένη με ευθύνες καθημερινότητά μας, που βοηθούν στην τόνωση της σωματικής και πνευματικής σας ενέργειας!

Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

  • Recharge Now
  • Bright Mind

Recharge Now

lanes recharge now

Ένα προϊόν κατάλληλο για όσους “τρέχουν” όλη μέρα και έχουν αυξημένο αριθμό υποχρεώσεων και στη δουλειά αλλά και στο σπίτι! Ιδανικό για γονείς με μικρά παιδιά που έχουν να εκπληρώσουν ταυτόχρονα δυο ρόλους: να είναι γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για να παίξουν με τα παιδιά τους αλλά να είναι και σωστοί και αποδοτικοί στη δουλειά τους. Αν αισθάνεσαι ότι μερικές φορές δεν προλαβαίνεις καν… να πάρεις ανάσα από την πίεση και την ένταση της καθημερινότητας, τότε μάλλον θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να… φορτίσεις τις μπαταρίες σου με το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής από τη Lanes!

H αποτελεσματικότητά του Recharge Now βασίζεται στη σύνθεσή του. Χάρη στα βασικά του συστατικά (guarana, ginseng και ταυρίνη) συντελεί στην ενεργοποίηση του νευρικού συστήματος. Τα συνένζυμα και οι βιταμίνες βοηθούν στην παραγωγή ενέργειας αλλά και τη μείωση της κόπωσης ενώ το καινοτόμο συστατικό που εμπεριέχεται στη σύνθεσή του (maca) αναζωογονεί τον οργανισμό και αυξάνει τις αντοχές σας!

Bright Mind

lanes bright mind

Ο εγκέφαλός μας βομβαρδίζεται καθημερινώς με πληθώρα πληροφοριών και υποχρεώσεων! Βρισκόμαστε άλλωστε στην εποχή του multitasking, όπου καλείσαι να είσαι πραγματοποιείς ταυτόχρονα πολλές δραστηριότητες και να είσαι σωστός και αποτελεσματικός! Ειδικά αν ασκείς μια εργασία που χρειάζεται να βρίσκεσαι συνεχώς σε πνευματική εγρήγορση! Όπως είναι φυσικό, κάποια στιγμή  ο εγκέφαλός σου μπορεί να αρχίσει να… υπερφορτώνεται!Έτσι αρχίζεις να ξεχνάς, χάνεις τη συγκέντρωσή σου και αισθάνεσαι λιγότερο αποδοτική!  Αν αισθάνεσαι έτσι, έχει έρθει η στιγμή να δώσεις ενέργεια στον οργανισμό σου! Και σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει το συμπλήρωμα διατροφής της Lanes, Bright Mind!

Η σύσταση του Βright Mind σού εξασφαλίζει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να είσαι ικανός να συνεχίζεις ανενόχλητος αλλά και συγκεντρωμένος την πνευματική σου δραστηριότητα! Από τη μια το συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο DHA & EPA και από την άλλη η κιτικολίνη (Cognizin®) βοηθούν στη θρέψη και την ενίσχυση της ενέργειας του εγκεφάλου. Πιο συγκεκριμένα, η κιτικολίνη αποτελεί πολύτιμο συστατικό των κυττάρων του οργανισμού, που συμβάλλει στο σχηματισμό και την επιδιόρθωση των κυτταρικών μεμβρανών στον εγκέφαλο, ενώ το DHA συντελεί στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό:

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

 

 

 

Σχετικά άρθρα