Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10/4

Τα αισθηματικά,σήμερα για τα ζώδια προμηνύονται αρκετά θετικά!Κάποιο ζώδιο θα ασχοληθεί με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός ενώ κάποιο άλλο δεν θα πρέπει να εμπιστευτεί μεγάλα λόγια που ενδεχομένως να ακούσει!Συνεχίζοντας ανακαλύψτε ποιο είναι αυτό το ζώδιο που η σχέση με τον συντρόφο, βελτιώνεται αρκετά, κυρίως λόγω συναισθηματικής έξαρσης!Τέλος κάποιος φίλος του ζωδιακού πρέπει να προσέξει να μην είναι υπερβολικό!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα βοηθηθείς από το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ώστε να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και τάσεις εγωισμού και έτσι με ώριμη σκέψη και συζήτηση, να βρείτε λύσεις με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς στις προσδοκίες σου και, σε τυχόν νέες γνωριμίες και αποφεύγεις το επιπόλαιο και ίσως ανώριμο φλερτ! Βρίσκεις αυτό που πραγματικά θες!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αστρολογικές όψεις σήμερα, σε παρασύρουν σε απωθημένους έρωτες, που έχεις βάλει σκοπό να κατακτήσεις και να ξαναέρθεις σε επαφή μαζί τους! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα ασχοληθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός. Καλό θα ήταν, να μην παρασυρθείς σε μοιραίους παθιασμένους λάθος έρωτες και να προκαλέσεις άσχημα σχόλια για το πρόσωπο σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, επηρεάζει άμεσα την σχέση σου και θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Αν κινήθηκες όλον αυτόν τον καιρό έντιμα και με ειλικρίνεια απέναντι στο σύντροφο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, διαφορετικά έρχονται αποκαλύψεις! Επιπλέον, καλύτερα να είσαι λίγο παραπάνω υποψιασμένος απ’ ό,τι συνήθως, ιδίως στις υποσχέσεις που δέχεσαι, από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος μην ξεκινάς κάτι καινούργιο σήμερα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια που ενδεχομένως να ακούσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα αυξήσει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και θα σε κάνει, να σιγουρευτείς και να ηρεμήσεις για κάποια πράγματα που ανησυχούσες! Αν είσαι ελεύθερος, αλλάζεις πορεία στα αισθηματικά σου και να στρέφεσαι σε νέες πιο αξιόλογες επιλογές, που τώρα είναι σίγουρα πολλές! Δοκίμασε κάτι καινούργιο!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει ρομαντικές αλλά και αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο, ωστόσο σε προειδοποιεί να μην μπλεχτείς σε παράνομες ερωτικές ιστορίες, εκτός σχέσης ή γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιες προσδοκίες σου στον έρωτα θα ναυαγήσουν και το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή υποσχέσεων που δεν κράτησε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα παρασκηνιακές σχέσεις ή καταστάσεις, γιατί υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βγουν όλα στην φόρα και να εκτεθείς στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος και ακόμα ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, απέφυγε οποιαδήποτε επαφή σήμερα, διότι αναμένονται απογοητεύσεις και ρήξεις, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις καυγάδες, ρήξεις και εγωιστικές συμπεριφορές στην σχέση σου, λόγω της επιρροής του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται μέλλον και σταθερότητα, απλά λόγω πάθους και παρορμητισμού που σε διακρίνουν τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η σχέση μεταξύ εσένα και του συντρόφου, βελτιώνεται αρκετά, κυρίως λόγω συναισθηματικής έξαρσης! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε προσγειώσουν και θα αλλάξεις στρατηγική, που θα είναι σαφώς καλύτερη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ερωτικός τομέας επηρεάζεται άμεσα από την Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, σήμερα! Κάποιες υποθέσεις του μυαλού σου, συμπεράσματα και καταστάσεις που νόμιζες ότι θα είχαν μέλλον, τώρα διαψεύδονται με ποικίλους τρόπους, γεγονός που σου δημιουργεί ανασφάλεια! Επίσης, η τάση σου για έπαρση και υπερβολή, προκαλεί επιπλέον εντάσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αλλά και η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, για τις μετέπειτα κινήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις νέες γοητευτικές γνωριμίες και αν είσαι δεσμευμένος, μία έκπληξη θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σε ωθήσει να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην συντροφική ζωή! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις ανατρέπονται και η σχέση φτάνει στο σημείο που εσύ επιθυμούσες, αφού χρησιμοποιείς αυτές τις αλλαγές, υπέρ της σχέσης αυτής! Αν είσαι ελεύθερος, μην φερθείς παρορμητικά σε μία πιθανή νέα γνωριμία, τώρα!

ΙΧΘΥΣ

Με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα, αρκετές θα είναι οι εντάσεις με τον σύντροφο, αλλά θα φέρεις τα πράγματα με το μέρος σου, χάρη στο Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τις οποίες χωρίς λόγο θα τις πάρεις πιο βαριά από όσο πρέπει! Μην είσαι υπερβολικός!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Είναι έρωτας ή φιλία αυτό που νιώθω για εκείνον;

 

Σχετικά άρθρα