Ισόβια στον «Δράκο» της Ξάνθης: Βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή

Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό ο «Δράκος» της Ξάνθης, ο οποίος το 2012 βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή Δαλακλίδου.

Ο δράστης βίασε, κακοποίησε και έκαψε ζωντανή τη γραφίστρια κάτω από το σπίτι της την ώρα που επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

Συντετριμμένοι γονείς και αδέρφια

Ο πατέρας της άτυχης Ζωής πλησίασε τον κατηγορούμενο και του είπε: «Δεν αξίζεις όχι μόνο το βλέμμα μου αλλά ούτε και το σάλιο μου».

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, από νωρίς το πρωί της Τρίτης (9/4) ο πατέρας και τα αδέλφια της Ζωής ήταν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής. Η μητέρα της και αυτή τη φορά δεν κατάφερε να παραστεί.

«Ούτε ο Ομέρ Βρυώνης δεν συμπεριφέρθηκε στον Αθανάσιο Διάκο όπως συμπεριφέρθηκες εσύ στη Ζωή». Αυτό ανέφερε απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο ο εισαγγελέας, θέλοντας να δώσει έμφαση στις μαρτυρικές στιγμές που έζησε η νεαρή στα χέρια του.

«Είχα πιει, δεν θυμάμαι…»

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως εκείνο το βράδυ είχε βγει να διασκεδάσει. Στην επιστροφή συνάντησε τη Ζωή και την πείραξε. Όμως, εκείνη του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη.

«Παίρνοντας βενζίνη από ένα μηχανάκι, την περιέλουσα με βενζίνη και της έβαλα φωτιά. Ήταν το τραγικό μου λάθος. Ζητάω συγγνώμη». «Δεν μπορεί μία συγγνώμη να αποζημιώσει την οικογένεια της Ζωής και να τη φέρει πίσω», ήταν η απάντηση του εισαγγελέα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σοκ στην Ξάνθη: 20χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε απαγχονισμένος

Θρίλερ στην Ξάνθη: Οικονομικές διαφορές πίσω από μια δολοφονία και μια αυτοκτονία

Σχετικά άρθρα