Δώσε στο μωρό σου επιδόρπιο γάλακτος από 100% βιολογικό γάλα!

Η Nestlé, γνωρίζοντας καλά ότι οι νέες μαμάδες επιλέγουν για τη διατροφή των παιδιών τους προϊόντα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση, παρουσίασε, σε εκδήλωση στο «κτήμα Αρίστη», το 1ο βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος από 100% βιολογικό γάλα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, της σειράς NaturNes® Bio, που ήρθε για να προσφέρει την πιο υγιεινή και ταυτόχρονα γευστική επιλογή, χωρίς συμβιβασμούς!

Γιατί ξεχωρίζει το NaturNes® Bio;

Mε τα στοιχεία της φύσης να βρίσκονται στην «καρδιά» της νέας σειράς, το επιδόρπιο γάλακτος NaturNes® Bio ξεχωρίζει καθώς περιέχει μόνο τα φυσικά σάκχαρα του γάλακτος και των φρούτων, που προέρχονται από 100% βιολογική καλλιέργεια και είναι επιλεγμένα ειδικά για βρέφη, ενώ, είναι χαμηλότερο σε πρωτεΐνη σε σχέση με το κανονικό γιαούρτι, γεγονός σημαντικό για την πρόληψη της παχυσαρκίας στη μετέπειτα ζωή του παιδιού!

Η παρουσίαση της σειράς

Ιωσήφ Αλεξανδρίδης Dietician- NHW Manager Nestle Hellas S.A (Διαιτολόγος- Διατροφολόγος,  ειδικός στην Παιδική Διατροφή Nestle Ελλάς Α.Ε)

Η παρουσίαση της νέας σειράς βιολογικών βρεφικών επιδορπίων γάλακτος έγινε σε ένα σύγχρονο, βιολογικό περιβόλι,«κρυμμένο» στο αστικό τοπίο, εναρμονισμένο με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της καινούργιας σειράς. Με τη βοήθεια του διατροφολόγου Ιωσήφ Αλεξανδρίδη, έμφαση δόθηκε στην υψηλή διατροφική αξία του νέου προϊόντος, ενώ, μέσα από ένα εξαιρετικά διαδραστικόworkshop, ο γνωστός pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης, έδωσε έξυπνα tips και έδειξε εύκολες και γρήγορες συνταγές που μπορούν να ετοιμάσουν οι μαμάδες με βάση το νέο προϊόν.

Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης

Το επιδόρπιο γάλακτος NaturNes® Bio βρίσκεται στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε τρεις μοναδικές γεύσεις: κλασική, αχλάδι-μπανάνα και μήλο-ροδάκινο ενώ, για περισσότερη ποικιλία στη διατροφή του μωρού, μπορεί να προσφερθεί ως σνακ ενδιάμεσα των γευμάτων ή σαν συμπλήρωμα μετά από ένα γεύμα, μόνο του ή με κομμάτια φρέσκων φρούτων ή δημητριακά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το νέο επιδόρπιο γάλακτος, NaturNes® Bio, οι μαμάδες δεν θα κουράζονται να λένε «Κάνε Ααα»!

Γιάννα Ρούλιου: Senior Brand Manager Baby Foods Nestle Hellas S.A ( Υπεύθυνη Marketing Βρεφικών Τροφών Nestle Ελλας Α.Ε)

Τα NaturNes® Bio κυκλοφορούν σε πρακτικές πολυσυσκευασίες 4 x 90 gr, ποσότητα ιδανική για τα μωράκια άνω των 6 μηνών. Ακόμα περισσότερα για το βρεφικό βιολογικό επιδόρπιο γάλακτος NaturΝes Bio εδώ .

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θηλασμός ή ξένο γάλα; Ποια είναι η σωστή επιλογή;

Τι θα συμβεί στον οργανισμό σου εάν κόψεις τα γαλακτοκομικά!

 

Σχετικά άρθρα