Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11/4

Ανάδρομος ο Δίας στον Τοξότη από εχθές! Ήδη σήμερα θα φανούν τα πρώτα σημάδια! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα απολαμβάνουν επαναφορά ευκαιριών, ενώ οι Μεταβλητοίπαρασύρονται σε υπερβολές!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, είσαι απίστευτα ευαίσθητος, συναισθηματικός και τρυφερός με τον περίγυρο σου! Όμως και οι άλλοι σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αδυναμία και την αγάπη τους! Την σημερινή ημέρα θα ασχοληθείς και θα αντλείς δύναμη από την αγάπη της οικογένειας σου και των επικείμενων θετικών γεγονότων μέσα στο σπίτι! Καλό θα ήταν, να μην είσαι τόσο προστατευτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην θεωρήσουν την συμπεριφορά σου, αποπνικτική!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα νιώσεις πολύ δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από κοινωνικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές, ο περίγυρος σου θα θελήσει να σου εκφράσει με ποικίλους τρόπους, τα αισθήματα του και τις σκέψεις του! Η ευθεία και άμεση επικοινωνία και συζήτηση, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου και τους στόχους σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις! Σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και συγγενείς, βελτιώνονται!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, είσαι αποφασισμένος να φέρεις όλες τις καταστάσεις στα μέτρα σου και θα τα καταφέρεις εύκολα! Θες να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου! Το θέμα είναι, πως κάποιες στιγμές, ίσως γίνεις αυστηρός με τους άλλους και να θες να τους ελέγχεις πεισματικά! Επειδή όμως, δεν σε έχουν συνηθίσει έτσι, θα τους κακοφανεί και ίσως κάποιοι θυμώσουν! Φρόντισε, λοιπόν να κρατήσεις την καλοπροαίρετη και ευέλικτη προσωπικότητα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, είσαι απόλυτα ο εαυτός σου σήμερα! Ξεχωρίζεις σίγουρα για την λάμψη σου και η ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου να είσαι γκρινιάρης, απαιτητικός και υπερβολικά παραπονιάρης, συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εντάσεις στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Απλά ανάδειξε όλη την γλυκιά σου προσωπικότητα!

ΛΕΩΝ

Σήμερα, φίλε Λέοντα, θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά! Καλό θα ήταν, να επενδύσεις σε μία εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων ή κοινωνικές συναναστροφές. Η ημέρα θα σε βοηθήσει πολύ, να ανακαλύψεις κάτι μυστικό, κάτι κρυφό, το οποίο σε αφορά και θα εξυπηρετήσει άψογα κάποιους σκοπούς σου, τώρα αλλά και αργότερα! Ώρα να ανακτήσεις δυνάμεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και συμπαθής και αυτό σε βοηθά να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και να σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε θεωρούν φίλο τους! Θες να βοηθήσεις έμπρακτα και να κάνεις πράγματα για το κοινό καλό και για το λόγο αυτό, όλοι σήμερα σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, φίλε Ζυγέ θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων, αλλά και εξαιτίας κάποιων συγκυριών, να είσαι απόμακρος συναισθηματικά και επιφυλακτικά εκφραστικός. Ήρθε η ώρα να δεις κάποια πράγματα ρεαλιστικά λοιπόν! Απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα, πιθανόν να γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ και ψυχρός, όμως η σοβαρότητα σου, θα κερδίσει σίγουρα τον απόλυτο σεβασμό των γύρω σου και αυτό είναι που σε νοιάζει σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να είναι απλά μία ημέρα φίλε Σκορπιέ, αλλά ετοιμάσου για την απόλυτη ανανέωση! Μπορείς να αναμένεις περιπέτεια, νέες εμπειρίες, καλοπέραση, πολλές επαφές, νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, λόγια, συναντήσεις και μετακινήσεις, που ξαναφέρνουν την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, άλλαξε παραστάσεις και εκμεταλλεύσου την τύχη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς να έχεις το πάνω χέρι και να εξουσιάσεις κάθε πρόσωπο που συναναστρέφεσαι, να κινείς εσύ τα νήματα και ενίοτε να χειραγωγείς τις καταστάσεις, γεγονός που θα γυρίσει εναντίον σου! Απέφυγε εκρήξεις θυμού και ξεσπάσματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, βάζεις τέλος στην μοναξιά! Είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά γοητευτικός! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αποφεύγεις να πάρεις μέρος σε τσακωμούς και καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία! Μάλλον την σημερινή ημέρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’την αποδοχή των άλλων, αλλά έτσι ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα συναισθήματα τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη της ζωής σου, φίλε Υδροχόε και να δεις την ουσία! Δεν σε ενδιαφέρει πια το «φαίνεσθαι» στην συμπεριφορά των άλλων, αλλά το βάθος και το νόημα αυτής της συμπεριφοράς! Προσωρινά, λες όχι στις περιπέτειες και τις διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά και ουσιαστικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για να βρεις μόνιμες λύσεις, σε όλα σου τα προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, νιώθεις χαρούμενος και κεφάτος! Προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι σε αγαπούν ακόμα περισσότερο και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Εκφράζεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, αλλά επιπλέον δέχεσαι και εσύ τις συναισθηματικές εκδηλώσεις των άλλων, με δώρα, επαίνους και λόγια θαυμασμού! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε δραστηριότητα σου!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια ζώδια αρχίζουν τα… «γαλλικά» την ώρα της οδήγησης;

Σχετικά άρθρα