Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 11/4

Γεμάτες αντιθέσεις σήμερα τα αισθηματικά των ζωδίων! Κάποιο από τα ζώδια σήμερα καλύτερα να αποφύγει τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις,ενώ κάποιο άλλο θα φαίνεται ψυχρό και απόμακρο στον σύντροφο του,ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι τα αισθήματα του αγνοούνται. Από την άλλη, κάποιο ζώδιο σήμερα θα θελει σταθερότητα συναισθηματικά, περισσότερο από ποτέ.Υπάρχουν όμως και τα ζώδια που σήμερα θα φλερτάρουν, θα  γνωρίζουν κόσμο, θα βγουν και θα χορτάσουν κατακτήσεις και κάποια που η αυτοπεποίθηση τους, είναι στα ύψη!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ιδιαίτερα προστατευτικός και διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο σου! Συνέχισε έτσι! Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο από το παρελθόν και επιμένεις, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για σένα ή αν έχει αισθήματα, ίδια με τα δικά σου!μην θυματοποιείς τον εαυτό σου

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως φαίνεσαι ψυχρός και απόμακρος στον σύντροφο σου, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα και συναισθηματισμό! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα παραδόξως, θα προτιμήσεις το φλερτ και το παιχνίδι, κυρίως μέσω διαδικτύου και νέες γνωριμίες, επιφανειακού τύπου!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, θες σταθερότητα συναισθηματικά, περισσότερο από ποτέ! Σταματάς να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις ανούσιες και έτσι έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και ήρεμος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να χειραγωγείς συναισθηματικά τον σύντροφο, αλλά απολαύστε μαζί τρυφερές και αισθησιακές στιγμές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαινόταν στην αρχή! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι έτοιμος για ένταση ή υπερβολικά συναισθηματικός, εκτός αν χρησιμοποιήσεις αυτά σου τα χαρακτηριστικά, μόνο στις… προσωπικές καυτές σας στιγμές!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα φερθείς μάλλον άστατα, αλλά και ουτοπικά στον έρωτα! Αν κάνεις μία νέα γνωριμία, θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα, αλλά στο τέλος της ημέρας, αναμένεται να σου δείξει άλλο πρόσωπο και να αλλάξεις γνώμη! Αν είσαι δεσμευμένος, μην θυματοποιείς τον εαυτό σου, προκειμένου να ευχαριστήσεις τον σύντροφο! Διατήρησε την δυναμική και φλογερή προσωπικότητα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας σου και της τάσης σου για φυγή. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα, με τον σύντροφο και συζητήσεις που θα φέρουν οφέλη στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, ακόμα κι αν έρθεις πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος και έτσι, είσαι απόμακρος συναισθηματικά, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο άτομο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αντέχεις πια την κτητικότητα και την ζήλια του συντρόφου σου! Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην χαλάς την αισιόδοξη ατμόσφαιρα, εξαιτίας ενός ανούσιου καυγά! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να το γλεντήσεις και καλά θα κάνεις! Φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο, βγαίνεις και χορταίνεις κατακτήσεις, την μία μετά την άλλη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο, αλλά επιπλέον πιθανόν σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μεταφράζεται σε ζήλια και κτητικότητα, απέναντι στο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, σήμερα ξέρεις και έχεις τον τρόπο για να το σαγηνεύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα είναι η ιδανική για τα ερωτικά σου! Αν είσαι ελεύθερος μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη σε βοηθά για ουσιαστική συντροφικότητα και για πλούσιες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ήδη με κάποιον, ο ρεαλισμός και η σοβαρότητα σου σήμερα, δεν σου επιτρέπουν να παρασυρθείς σε παθιασμένες ή συναισθηματικές στιγμές, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σήμερα πιο επιλεκτικός και δεν λες το «ναι» σε μία νέα γνωριμία, πριν διαπιστώσεις αν όντως ταιριάζετε και σου αξίζει!

ΙΧΘΥΣ

Αν δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, γιατί αυτό θα σε εκθέσει στα μάτια του. Μην δημιουργείς προσδοκίες, από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθηση σου, είναι στα ύψη!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Χάθηκε ο έρωτας και θέλει να χωρίσουμε. Πώς θα την ξανακερδίσω;

Σχετικά άρθρα