Χάρι- Μέγκαν: Τι ανακοίνωσε το Παλάτι για τον ερχομό του νέου πριγκιπικού μωρού;

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται εδώ και κάμποσο καιρό σε άδεια μητρότητας. Ωστόσο οι πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία γέννησης του μωρού τους παραμένουν ακόμα… επτασφράγιστο μυστικό! Μπορεί να απέχουμε είτε λίγες εβδομάδες είτε λίγες ημέρες από τον ερχομό του πριγκιπικού μωρού! Μάλιστα το Παλάτι έβγαλε σήμερα μια νέα ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει την τήρηση της μυστικότητας!

Τι γράφει η ανακοίνωση:

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αισθάνονται ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη για τις ευχές που έχουν λάβει τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από όλον τον κόσμο, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μωρό τους. Οι Αυτού Υψηλότητες έχουν λάβει την απόφαση να κρατήσουν σε προσωπικό επίπεδο τις πληροφορίες σχετικά με τον ερχομό του παιδιού τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα με όλον τον κόσμο, αφού θα έχουν πρώτα τον χρόνο να γιορτάσουν τις προσωπικές αυτές στιγμές ως οικογένεια”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση λοιπόν,  παραμένει εντελώς άγνωστο το πότε θα γεννηθεί το πριγκιπικό μωρό, αν δεν έχει ήδη γεννηθεί…

Όσο για το φύλο του μωρού;

Όπως έχουμε ξαναναφέρει, το Πρωτόκολλο δεν επιτρέπει να αποκαλύπτεται δημοσίως το φύλο του μωρού που θα γεννηθεί μέσα στη βασιλική οικογένεια. Φυσικά όμως στην Αγγλία τα στοιχήματα για το φύλο έχουν πάρει… φωτιά! Στα προγνωστικά επικρατεί το ότι θα είναι κορίτσι… Για να δούμε….

Με πληροφορίες από hellomagazine.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αμερικανική υπηκοότητα θα έχει το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι!

Ρεκόρ Γκίνες για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Instagram!

Σοκ στο Μπάκιγχαμ: Χάρι και Μέγκαν κατηγορούμενοι για υποκλοπή!

 

Σχετικά άρθρα