Τι θεωρεί μια γυναίκα «καλό σεξ»;

Πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι υποκειμενικά. Έτσι και το τι θεωρούμε «καλό σεξ» δεν θα μπορούσε να λείπει από τον… κατάλογό μας. Ειδικά, μεταξύ ανδρών και γυναικών η άποψη για το συγκεκριμένο θέμα έχει τεράστια διαφορά και, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, δεν συναντώνται πουθενά, μην έχοντας σημείο επαφής!

Ας δούμε, όμως, για το κάθε φύλο ξεχωριστά τι θεωρείται «καλό σεξ»:

Άνδρας

Για τον άνδρα το καλό σεξ δεν είναι κάτι το… αμφίδρομο, ούτε και διαδραστικό. Αντίθετα, ο άνδρας θεωρεί – για τον ίδιο – καλό σεξ το να φτάσεις σε οργασμό (κάτι που αργά ή γρήγορα γίνεται εκσπερματώνοντας), να μην του ζητήσει η παρτενέρ του πολλά προκαταρκτικά (εάν είναι και καθόλου ακόμα καλύτερα) και, φυσικά, μετά την ερωτική πράξη να γυρίσει ο καθένας στην πλευρά του και να κοιμηθεί ήσυχος.

Γυναίκα

Εδώ τα πράγματα διαφέρουν σε κλίμακα αντίστοιχη με τα… έτη φωτός! Τι σημαίνει αυτό; Ότι για τη γυναίκα, το καλό σεξ έχει διαβαθμίσεις: Καλό σεξ, αρκετά καλό σεξ και πολύ καλό σεξ! Αυτό συμβαίνει, γιατί – σύμφωνα με τους ειδικούς – η γυναίκα είναι πλάσμα που ερεθίζεται ερωτικά μέσω του εγκεφάλου της.

Αυτό σημαίνει ότι όσο μεγαλύτερος ο ερεθισμός της τόσο καλύτερο είναι το σεξ που έκανε, χωρίς απαραίτητα να είναι ξεχωριστό σε διάρκεια ή ένταση. Αρκεί για τη γυναίκα, ο καλός της να έχει ασχοληθεί μαζί της όσο θέλει εκείνη και να δείξει ενδιαφέρον και προσπάθεια για να την ικανοποιήσεις σεξουαλικά.

Κακά τα ψέματα, οι γυναίκες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποιες φορές δεν είναι εύκολο για τον σύντροφό μας να ανταποκριθεί πλήρως στα ερωτικά μας «θέλω». Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμά την προσπάθεια που θα κάνει ο καλός της και ο… ιδρώτας που θα χύσει (εκτός των άλλων) στο κρεβάτι για να την κάνει να νιώσει μοναδική και να ευχαριστηθεί όσο τίποτα άλλο την ερωτική τους συνεύρεση.

Επομένως, το «καλό σεξ» για τη γυναίκα, πληροί βασικά μια και μόνη προϋπόθεση κι αυτή είναι ο χρόνος και η προσπάθεια που αφιέρωσε ο σύντροφός της για να την κάνει να περάσει ξεχωριστά στο κρεβάτι…

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είμαι παρθένα και θα κάνω πρώτη φορά σεξ. Τι να προσέξω;

Τρίχες στο εφηβαίο: Αυξάνουν ή μειώνουν την απόλαυση στο σεξ;

Σχετικά άρθρα