Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκεύη 12/4

Το Τετράγωνο  Ερμή-Δία, προειδοποιεί τους Μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου, να ηρεμήσουν λίγο, να μην το παρακάνουν με την απληστία και να μην διακινδυνεύουνσημαντικά θέματα και σχέσεις, στο όνομα της υπερβολής! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις των Ζωδίων της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν γίνουν άμεσα αντιληπτά και αισθητά! Η ημέρα επιφυλάσσει για σένα, θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το Τετράγωνο Ερμή-Δία και αυτή την φορά να συνδυάσεις λογική και διαίσθηση και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα ορθές!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ ωφέλιμο για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η ημέρα αυτή, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ότι σε ενοχλεί! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα, έμπρακτα και λεκτικά! Φρόντισε μόνο, κάποια πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύεσαι σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την πολυπόθητη ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικούς και φιλοδοξίες, αλλά και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα! Πιθανό σήμερα, να κάνεις και κάποιες υπερβολές, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία, αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σου και δεν θα υπάρξουν συνέπειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει ένα τυχερό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου και να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις! Προσοχή μόνο στην νευρική οδήγηση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου αναδείξει τον σωστό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου και θα σου προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες χρόνιες βαθιές σκέψεις και επιθυμίες σου! Μην παρασυρθείς από το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία και μην αποκαλύπτεις πουθενά, κανένα από τα σχέδια σου τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα θετικό και ωφέλιμο για σένα, αφού θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές εξελίξεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Προσπάθησε μόνο, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, απατηλές προσδοκίες και μεγάλα λόγια, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία! Κράτα τις ισορροπίες!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η Αφροδίτη και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξαγώνου, γεγονός που θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου και ιδιαίτερα την καθημερινότητα σου! Τελευταία κάποια θέματα και υποχρεώσεις που σε απασχολούν, σήμερα βρίσκουν την λύση τους, αρκεί να μην βιαστείς, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία! Ωστόσο, είναι η ιδανική ημέρα για αλλαγές σε εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή και υγιεινής διατροφής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα η Αφροδίτη και ο Κρόνος, θα σου προσφέρει την απόλυτη εύνοια! Εκμεταλλεύσου τώρα, κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, ώστε να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και προβολή του εαυτού σου! Ναι στην αυξημένη σου δημιουργικότητα και στην λάμψη, σε κάθε σου εγχείρημα, όχι στις υπερβολές και την έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, μπορεί το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Δία, να σε παρασύρει σε κάποια λάθη ή υπερβολές, το ταυτόχρονο όμως Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε σώζει τελευταία στιγμή! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, σήμερα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές και αποφάσεις! Αν έχεις σκοπό να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για συμφωνίες και αποφάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα που ο Κρόνος στο Ζώδιο σου, σχηματίζει Εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα έχεις σημαντική εύνοια, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ήρθε η ώρα να νιώσεις ότι επιτέλους πως οι προσπάθειες και οι αγώνες σου ανταμείβονται! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά! Προσοχή μόνο σε οδήγηση και γενικά μετακινήσεις, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Η αυτοεκτίμηση σου είναι σίγουρα αυξημένη και αυτό προκαλεί βλέμματα θαυμασμού, από τους γύρω σου! Εσύ φρόντισε μόνο να περιορίσεις πείσματα και δογματική συμπεριφορά απέναντι τους, παρασυρόμενος από το Τετράγωνο Ερμή-Δία!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο που σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες σου τις σκληρές προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκάλεσαν! Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου επαφές, αρκεί να μην παρασυρθείς πάλι σε μεγάλες προσδοκίες και μεγάλα λόγια, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου του Ερμή στο ζώδιο σου, με τον Δία!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα 6 ζώδια που λένε «ναι» στην επανασύνδεση

 

 

Σχετικά άρθρα