Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκεύη 12/4

Θετικότατα στα τέλη της εβδομάδας τα αισθηματικά νέα για τα περισσότερα ζώδια! Μάθε ποιο ζώδιο θα αναμένει θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό!Πιθανόν κάποιος φίλος του ζωδιακού, να έχει τώρα την ευκαιρία, να αποφασίσει με τον σύντροφο, ένα είδος επισημοποίησης!Κάποιο άλλο ζώδιο μπορεί επίσης να αναμένει την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, ενώ κάποιο άλλο θα έχει την δυνατότητα να λύσει παλαιότερα προβλήματα της σχέσης του με τον σύντροφο.Τέλος, κάποια ζώδια καταφέρνουν με τον σύντροφό τους και ανανεώνουν τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση τους

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό! Δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού το τοπίο ξεκαθαρίζει, βλέπεις την αλήθεια και ξέρεις πλέον τι πρέπει να κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις και πετυχαίνεις εντιμότητα, σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους ουσιαστικούς ερωτικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ευκαιρίες, εμπειρίες και εξελίξεις, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ή κάνεις συζήτηση με τον σύντροφο, να συμβουλευτείς και τους στενούς σου φίλους!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος και σε απασχολεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλάζεις στρατηγική διεκδίκησης, αφού θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, διότι πλέον είσαι αποφασισμένος για κάτι πραγματικά σοβαρό και επιφανές και κυρίως αποδεκτό από τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να έχεις τώρα την ευκαιρία, να αποφασίσεις με τον σύντροφο, ένα είδος επισημοποίησης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, μπόλικο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικοινώνησε τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην επισημοποίηση μίας σχέσης ή την εύρεση λύσεων στα κοινά προβλήματα!

ΛΕΩΝ

Ένας έρωτας απωθημένος ή ακόμα και απαγορευμένος, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα, είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι! Γενικά πάντως, μπορείς τώρα να κερδίσεις, ότι έχεις σκοπό στον ερωτικό τομέα, λόγω της αυξημένης σου γοητείας! Ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται αισθητά και επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, μετά από μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα, μία συζήτηση ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, για εκείνον και την σχέση σας!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις έναν έρωτα που εξελίσσεται στο εργασιακό περιβάλλον, γιατί μάλλον δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε και θα εκτεθείτε σε συναδέλφους ή ακόμα και ανώτερους! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις τώρα τις προσπάθειες! Οι αγώνες σου στην σχέση σου, θα ανταμειφτούν! Συνέχισε να δείχνεις έμπρακτα την αγάπη σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απόλυτη εύνοια σήμερα στην σχέση σου, η οποία χαρακτηρίζεται, από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που υπόσχεται κοινό μέλλον και σταθερότητα! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μην χάσεις ευκαιρία τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε γκρίνια και παράπονα, χωρίς σημαντικό λόγο! Αντ’ αυτού τώρα μπορείς να λύσεις παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι τώρα εδώ! Κάνε την πρώτη κίνηση, απλά φρόντισε να γίνει με διακριτικότητα και επιφύλαξη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις μόνο ποιοτικό φλερτ και έτσι κάνεις μία γοητευτική γνωριμία, που μπορεί εύκολα να οδηγηθεί σε μία σταθερή και μόνιμη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε τώρα μία συζήτηση που θες εδώ και καιρό να κάνεις με τον σύντροφο! Είναι σίγουρο πως θα βρείτε λύσεις, θα εξομαλύνεται καταστάσεις και θα έρθετε πιο κοντά, βελτιώνοντας την σχέση σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται σταθερά και ουσιαστικά! Η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό, αλλά και αποδείξεις ερωτικής πίστης από τον σύντροφο σου!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις σήμερα, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν, να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα και μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας! Βρίσκετε λύσεις σε παλαιά προβλήματα και πολύ πιθανόν να παρθεί ακόμα και μία απόφαση επισημοποίησης!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Τι είναι έρωτας και γιατί ξεχάσαμε πώς να ερωτευόμαστε;

Σχετικά άρθρα