Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Μιλά για τον «εφιάλτη» στο Χονγκ Κονγκ

Το μοντέλο Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε για τον «εφιάλτη» που έζησε στο αεροδρόμιο στο Χονγκ Κονγκ, από τον Νοέμβριο του 2017, μέχρι τη στιγμή που αθωώθηκε.

Κάτοικος πλέον της Μυτιλήνης και με όνειρο μια ήρεμη ζωή, στοχεύει στο να σπουδάσει και να «καθαρίσει» το όνομά της. Ένα μήνα μετά το τέλος της μεγαλύτερης περιπέτειας που έζησε, μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha.

Αποκάλυψε στιγμές από τη σύλληψή της στο αεροδρόμιο, την παγίδα με τα ναρκωτικά, τις δύσκολες ώρες στις φυλακές και την ανακοίνωση της απόφασης.

«Πλήγωσα ανθρώπους που με αγαπούσαν»

«Η περιπέτειά μου με ωρίμασε. Πλήγωσα ανθρώπους που με αγαπούσαν, την οικογένειά μου», εξομολογήθηκε η ίδια για τον… αδερφικό- όπως χαρακτήρισε- φίλο της από τη Ρουμανία ο οποίος την παγίδευσε. Της έφερε έναν ορειβατικό σάκο για να βάλει τα ρούχα της και της είπε: «Ορίστε, η τσάντα είναι εδώ».

«Εγώ όμως δεν την πήρα την τσάντα να τη σηκώσω. Την έβαλε πάνω στο κρεβάτι και εμένα το μυαλό μου δεν πήγε στο τρομερό. Άνοιξα τα φερμουάρ και είδα ότι ήταν καινούργια. Ήταν ορειβατικός σάκος κι εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιο σάκο γιατί δεν είχα κάνει ορειβασία άρα δεν ήξερα το βάρος του».

«Βρέθηκε η κοκαΐνη και έπαθα σοκ»!

«Βρέθηκε η κοκαΐνη και έπαθα σοκ. Είχα χάσει τη Γη κάτω από τα πόδια μου. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινόταν. Και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα», συνέχισε.

Πάντως, όταν έμαθε για την αθώωσή της δεν το πίστευε. «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουν χάλια! Μόλις ακούστηκε το not guilty κατέρρευσε η μαμά μου, κατέρρευσε ο μπαμπάς, κατέρρευσε ο κύριος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Κρίσιμο στοιχείο για την αθωωτική απόφαση των επτά ενόρκων και της έδρας, ήταν το γεγονός ότι στο δέμα που περιείχε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό της Ειρήνης. Παράλληλα, οι ένορκοι έλαβαν υπόψιν το λευκό της ποινικό μητρώο, το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι δεν ταξίδευε με μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά ή πολλά κινητά.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Πάτησε» Ελλάδα η Ε. Μελισσαροπούλου – Στο πλευρό του μοντέλου ο δικηγόρος της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ο εφιάλτης ξεκίνησε με έναν τυχαίο έλεγχο στο αεροδρόμιο και έληξε με την ανέλπιστη αθώωσή της

Σχετικά άρθρα