Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ανοίγουν… στόματα – Οι νέες καταθέσεις μαρτύρων

Συνεχίζεται η δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τις νέες καταθέσεις μαρτύρων να ρίχνουν «φως» όσο αφορά στο τι έζησε ο νεαρός από συμφοιτητές του.

Εξετάστηκαν τρεις μάρτυρες, πρώην συμφοιτητές του άτυχου νεαρού. Για τους δύο μάρτυρες, το δικαστήριο είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους. Μάλιστα, ο εισαγγελέας είχε διατάξει την προσωρινή κράτηση του τρίτου με την υπόνοια της ψευδορκίας.

Οι φρικτές «πλάκες» εις βάρος του Βαγγέλη

Ο πρώτος μάρτυρας επιβεβαίωσε τα περιστατικά που είχε καταθέσει προανακριτικά, λέγοντας ότι ήταν «πλάκες». Κατέθεσε ότι «οι καρπαζιές στο σβέρκο του Βαγγέλη», «το κυνήγι στους ορόφους», «η μονωτική ταινία που του τύλιξαν στο κεφάλι», ήταν «όλα πειράγματα στο πλαίσιο της φιλικής σχέσης τους».

Ένας άλλος μάρτυρας, πρώην σπουδαστής, παραδέχτηκε ότι «σε εκδρομή της Γαλακτοκομικής Σχολής χτύπησε με σφαλιάρες τον Βαγγέλη» και χαρακτήρισε τις πράξεις του «πειράγματα», λόγω του ότι ήταν 16 ετών. Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήταν παρών σε δύο άλλα περιστατικά σε βάρος του νεαρού. «Του πέταξαν νερό από τον βραστήρα και τον κλωτσούσαν με τα στιβάνια, τις κρητικές μπότες».

Η τρίτη μάρτυρας φανέρωσε ότι με προτροπή καθηγήτριας είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι η συγκάτοικός της, η οποία ήταν στην «παρέα των Κρητικών», έφερε στο δωμάτιο και έκρυψε ένα σκληρό δίσκο. Της ζήτησε να ξεχάσει αυτό που είδε, γεγονός που της προξένησε απορία.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Σε «βαρύ» κλίμα η δίκη – Η ανώνυμη επιστολή

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οι γονείς… λύγισαν – «Ήξερε μόνο να αγαπάει»

Γιακουμάκης – Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες με παιχνίδια θανάτου και τραμπουκισμούς

Το συγκλονιστικό σημείωμα της Μαρίας: Τι γράφει η νεαρή κοπέλα που ερωτεύτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Σχετικά άρθρα