Σεξ με τα δάχτυλα: Συμβουλές για να σε κάνει να «τελειώσεις»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σεξ έχει πολλούς τρόπους και διάφορες τεχνικές / μεθόδους για να εφαρμοστεί. Στην περίπτωση που εξετάζουμε θα αναλύσουμε πώς τα δάχτυλα ενός άνδρα μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να «τελειώσει» με σπασμούς, απολαμβάνοντας έναν από τους καλύτερους οργασμούς, αν όχι τον καλύτερο ever!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μαρτυρίες, τα ανδρικά δάχτυλα εάν κι εφόσον χρησιμοποιηθούν σωστά, όντως μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό και δυνατό σεξουαλικό εργαλείο που έχει τη δυνατότητα να φέρει μια γυναίκα στην απόλυτη κορύφωση.

Απλές συμβουλές για πετυχημένο «δάχτυλο»

Πριν, όμως, βάλει ο καλός σου τα δάχτυλά του στον κόλπο σου για να γίνει… παιχνίδι και να σε κάνει να οργάσεις, θα πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, στις οποίες καλό θα είναι να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά, ώστε να κατανοήσει πλήρως τι ακριβώς θα πρέπει να κάνει.

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί αλλά και στο βίντεο που υπάρχει στο τέλος του άρθρου, τις βασικές προϋποθέσεις για να βάλει ο άνδρας τα δάχτυλά του βαθιά στον κόλπο σου:

Καθαριότητα και φροντίδα

Καμία γυναίκα δεν θέλει ανδρικά δάχτυλα στον κόλπο της, όταν αυτά είναι απεριποίητα, με παρανυχίδες και φυσικά βρώμικα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κόλπος της γυναίκας είναι πολύ ευαίσθητος σε μικρόβια, αλλά και σε μικροτραυματισμούς από τυχόν παρανυχίδες. Αυτό σημαίνει ότι ο άνδρας θα πρέπει από πριν να έχει κόψει σωστά τα νύχια του και να έχει απολυμάνει τα χέρια του.

Να είναι υγρή

Όπως στο σεξ με το πέος, έτσι και στο σεξ με τα δάχτυλα, ο κόλπος θα πρέπει να έχει υγρανθεί επαρκώς, ώστε τα δάχτυλα του άνδρα να μπουν με μεγαλύτερη ευκολία σε αυτόν και να μην υπάρξει δυσφορία ή αποτυχία στην προσπάθεια για κορύφωση. Ένας πολύ καλός τρόπος είναι αρκετά λεπτά παθιασμένων φιλιών στα χείλη ή στον λαιμό, ενώ παράλληλα μπορεί ο άνδρας να χαϊδεύει τις ρόγες της συντρόφου του, για να την ερεθίσει επαρκώς.

Μυστικό: Πριν διεισδύσει με τα δάχτυλά του και για να την ερεθίσει αρκετά, ο καλός σου μπορεί να ασχοληθεί με την κλειτορίδα σου, πιέζοντάς την απαλά και τρίβοντας την με τα ακροδάχτυλά του πάντα με προσοχή.

Το λιπαντικό σώζει

Καμιά φορά. η φυσική λίπανση της γυναίκας δεν επαρκεί για να κάνει τη διείσδυση με τα δάχτυλα απολαυστική και ευχάριστη. Παράγοντες, όπως οι ορμόνες, η ελλιπής διέγερση ακόμα και το άγχος, μπορεί να είναι ανασταλτικοί για την επαρκή φυσική της λίπανση. Η λύση είναι το λιπαντικό με το οποίο τα δάχτυλα υγραίνονται, μειώνοντας την τριβή με τον γυναικείο κόλπο. Επίσης, η αίσθησή του είναι πολύ ευχάριστη για τη γυναίκα που θα «κολλήσει» με το νέο αυτό παιχνίδι σας!

Προτεραιότητα στην κλειτορίδα

Πριν τη διείσδυση των δαχτύλων στο άνοιγμα του κόλπου, καλό θα είναι ο σύντροφός σου να ασχοληθεί επισταμένως με την κλειτορίδα σου, με την οποία θα πρέπει να ασχοληθεί για αρκετά λεπτά. Θύμισέ του ότι είναι αρκετά ευαίσθητη και θέλει απαλές κινήσεις και αγγίγματα, σε αντίθεση με το πέος που η φυσική του σκληρότητα δίνει το περιθώριο για πιο… δυναμικό χούφτωμα από τη μεριά σου.

Ποικιλία στις κινήσεις

Εφόσον έφτασε στο σημείο να μπει στο άνοιγμα του κόλπου σου και να αρχίσει να σε… ψαχουλεύει εκεί κάτω, θα πρέπει οι κινήσεις του να έχουν μια ποικιλία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν χρειάζεται να μείνει στο κλασικό «μέσα – έξω», αλλά και να κάνει για παράδειγμα απαλές κυκλικές κινήσεις μέσα σου, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι γεμίζει το εσωτερικό του αιδοίου σου.

Εξτρά πληροφορία: Μην διστάσεις, εφόσον όλα έχουν πάει κατ’ ευχήν, να του ζητήσεις να βάλει παραπάνω από ένα δάχτυλο μέσα σου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=7bp7RX1HlMQ

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στοματικό σεξ: Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα… δάχτυλά σου;

Αυνανισμός: Φτάσε στο απόγειο της ηδονής με μια κίνηση!

Σχετικά άρθρα