Make-up sex: Το σεξ της συμφιλίωσης και πώς θα σε φέρει σε οργασμό

To σεξ της συμφιλίωσης ή… αγγλιστί make – up sex είναι ίσως από τις πιο ευχάριστες και πιο ανακουφιστικές μορφές σεξ. Όπως λέει και ο τίτλος του, το σεξ της συμφιλίωσης γίνεται μετά από κάποιον τσακωμό που μπορεί να έχεις με τον καλό σου.

Προσοχή! Το σεξ αυτό αφορά σε τσακωμό στα πλαίσια μιας σχέσης. Τώρα, αν θέλεις να κάνεις σεξ συμφιλίωσης με τον… ταξιτζή που βριστήκατε στο φανάρι, αυτό είναι δικό σου θέμα!

Όπως και οι υπόλοιποι τύποι σεξ έτσι και το σεξ της συμφιλίωσης έχει τους δικούς του κανόνες και, φυσικά, τα δικά του μυστικά!

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί μερικούς κανόνες, αλλά και… μυστικά του σεξ της συμφιλίωσης:

Προηγείται τσακωμός

Καλώς ή κακώς για να κάνεις το σεξ της συμφιλίωσης, θα πρέπει πρώτα να έχεις τσακωθεί με τον καλό σου. Το να βαφτίσεις οποιοδήποτε σεξ με τον τίτλο αυτόν, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλεις.

Είναι ανακουφιστικό

Το σεξ της συμφιλίωσης βοηθάει και τους δυο σας να βγάλετε όλη την ένταση που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια και μετά τον καβγά σας. Αυτό σημαίνει ότι τα αισθήματα είναι πιο έντονα, όμως η επαφή είναι πιο σωματική με το ένστικτό να έχει τον πρώτο ρόλο. Κι αυτό, γιατί είναι μια ευκαιρία να βγάλετε εσύ και ο καλός σου τα απωθημένα σας!

Όχι πολλές στάσεις

Επειδή είναι πιο έντονο, το σεξ της συμφιλίωσης είναι και πιο γρήγορο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις το περιθώριο να κάνεις πάνω από μια, άντε δύο στάσεις το πολύ. Η στάση στα όρθια είναι μια πολύ καλή πρόταση, καθώς λόγω του τσακωμού σας εκείνη την ώρα  η αδρεναλίνη είναι στα ύψη! Αυτό σημαίνει ότι ούτε εσύ, αλλά ούτε και ο σύντροφός σου θα καταλάβει για πότε θα σε σηκώσει στα χέρια του και θα σε… πάρει στη συγκεκριμένη στάση.

Μην μιλάτε

Το σεξ της συμφιλίωσης δεν χρειάζεται πολλές κουβέντες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι την ώρα που κάνετε σεξ καλό θα είναι να ακούγονται μόνο τα βογγητά σας και όχι μερικά γλυκόλογα που μπορείτε να τα πείτε σε κάποια άλλη φάση της ερωτικής σας ζωής.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το σεξ της συμφιλίωσης!

Σεξ με τα δάχτυλα: Συμβουλές για να σε κάνει να «τελειώσεις»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετικά άρθρα