Απίστευτο! Η Αντζελίνα Τζολί θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ – Ποια η δική του στάση;

Σε περίπτωση που είστε από εκείνους που ταλαιπωρούνται με τα διαζύγιά τους, σκεφτείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα. Το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, ας πούμε, το οποίο σέρνεται από το 2016, επειδή εκείνη έκανε μεν τη αίτηση, αλλά δεν θέλει να το δώσει. Ο λόγος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun είναι ότι άλλαξε γνώμη και τον θέλει, λέει, πίσω. Αυτός ούτε να το ακούσει, βέβαια.

Η 43χρονη Τζολί θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ!

Σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, η 43χρονη σταρ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το Σεπτέμβριο του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω το σύζυγό της, ώστε να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια, πράγμα πολύ δύσκολο βέβαια, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους τα τελευταία δύο χρόνια. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, χώρισε επεισοδιακά, με την Τζολί και τον Πιτ να εμπλέκονται σε πολύμηνη και πολύ σκληρή μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη.

pitt jolie2
Twocoms / Shutterstock.com

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της Sun όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε, τουλάχιστον όσον αφορά την πλευρά της Τζολί. «Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι’ αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αποκαλύπτει στην εφημερίδα άτομο από το «στενό περιβάλλον» του ζευγαριού. Όπως λέει, όμως, η εφημερίδα, ο Μπραντ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο θέλει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με την πρώην του, για χάρη των έξι παιδιών τους. Πράγμα που αποδείχθηκε ότι δεν είναι και πολύ εύκολο.

Η αντίδραση του Μπραντ Πιτ

Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή: «Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδώ και έναν χρόνο. Ωστόσο εκείνη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση».

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο «πόλεμος» των Μπραντζελίνα: «Τα χρήματα που μου έδωσε ήταν δάνειο και όχι για τα παιδιά του»

Η Τζένιφερ Άνιστον έγινε 50! Τι έκανε ο Μπραντ Πιτ στο πάρτι της;

Ποιο ήταν το καλύτερο δώρο που… έλαβε ο Μπραντ Πιτ στα 55α γενέθλιά του;

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Έδωσαν τελικά τα χέρια

 

Σχετικά άρθρα