Τύμφη: Φίλοι και συγγενείς θρηνούν για τον αδικοχαμένο πατέρα

Θρηνούν για τον άδικο χαμό του 39χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε χαράδρα στο όρος Τύμφη, μετά από βόλτα στο βουνό, συγγενείς και φίλοι.

Ο άτυχος πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας με δύο φίλους του, ως δώρο για τα γενέθλιά του.

«Ένα από τα καλύτερα παιδιά. Οικογενειάρχης, με τέσσερα παιδιά, ένα πολύ καλό μέλος της κοινωνίας μας που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας». Αυτό αποκάλυψε ο φίλος του πολύτεκνου αστυνομικού, Βασίλης Ράπτης, στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ο κος Ράπτης είναι ο πρόεδρος της λέσχης καταδρομέων Πρέβεζας που επιχειρούσε με οκταμελή ομάδα να βρει τα ίχνη του φίλου του. Ήταν δίπλα στους πυροσβέστες που επιχειρούσαν να βρουν τον 39χρονο.

Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Δυστυχώς, λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι, ο άτυχος αστυνομικός εντοπίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του σε χαράδρα 700 μέτρα από το σημείο που υπέδειξαν οι φίλου του στους άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ.

«Είχε μεγάλη αγάπη για το βουνό. Αυτά τα μέρη εδώ που χάθηκε, ήταν μεγαλωμένος εδώ πέρα, περπατούσε, τα ήξερε καλά τα μέρη αυτά. Δυστυχώς, ήταν δυστύχημα, έγινε πολύ γρήγορα, δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε σε κάτι. Υποχώρησε το χιόνι που πατούσε και έφυγε στο κενό».

Και συμπλήρωσε: «Όλοι φθάσαμε βράδυ, ανέβηκαν τα παιδιά της ΕΜΑΚ επάνω με φακούς, με βροχή, πολύ δύσκολες συνθήκες. Δεν μπόρεσαν σε πρώτη φάση να βρουν κάτι και με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες και δυστυχώς είχαμε το αποτέλεσμα αυτό».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νεκρός 39χρονος πεζοπόρος, πατέρας 4 παιδιών, που έπεσε σε χαράδρα στην Τύμφη

Μενίδι: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από ληστεία ντελιβερά

Σχετικά άρθρα