Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Δρ. Δέσποινα Μεντή

Δρ. Δέσποινα Μεντή

Η Δέσποινα Μεντή είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας (BSc, PGDip, MSc, PhD), Chartered Member της Βρετανικής Εταιρίας Ψυχολογίας και εγγεγραμμένη Ψυχολόγος Υγείας στο HCPC της Βρετανίας.

Έχει ολοκληρώσει διδακτορικές σπουδές στη Ψυχολογία Υγείας, στο Cardiff Metropolitan University και διδάσκει σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στα προγράμματα Ψυχολογίας του City Unity College.

Τα τελευταία χρόνια η Δρ. Μεντή έχει δουλέψει με ασθενείς με χρόνια νοσήματα, κάνοντας παρεμβάσεις τροποποίησης της συμπεριφοράς υγείας για βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Έχει επίσης εκπαιδευτεί σε τεχνικές χαλάρωσης και διαχείρισης του στρες και του χρόνιου πόνου και προσέφερε ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα με χρόνια νοσήματα και/ ή τους φροντιστές τους.

Η Δρ. Μεντή ασχολείται επίσης με την έρευνα και τα ερευνητικά ενδιαφέροντά της εστιάζουν στο χώρο της ψυχολογίας της υγείας, της προσωπικότητας και της θετικής ψυχολογίας.

Δρ. Δέσποινα Μεντή, Ψυχολόγος

Μέλος της επιστημονικής ομάδας Δίκτυο Διερεύνησης Συμπεριφοράς

Δίκτυο Διερεύνησης Συμπεριφοράς
Καπνικαρεας 9-11, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας 211 40 96 885
Μail Επικοινωνίας info@diktioathens.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X