4 κόλπα για να «τρελάνεις» έναν άνδρα στο σεξ!

Αναμφίβολα, όταν μια γυναίκα κάνει σεξ με τον καλό της ή έστω με έναν πιο… ευκαιριακό παρτενέρ, σκοπός της είναι πρώτα απ’ όλα να φτάσει σε οργασμό και κυρίως να περάσει όσο το δυνατό καλύτερα στο κρεβάτι.

Επειδή, όμως, σε πολλές περιπτώσεις ο γυναικείος εγωισμός υπερισχύει, στόχος μια γυναίκας κάνοντας που σεξ με τον άνδρα της επιλογής της είναι και να του μείνει αξέχαστη για την ερωτική απόλαυση που θα του χαρίσει.

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί μερικά καλά… κόλπα για να χαραχτείς ανεξίτηλα στην σεξουαλική του μνήμη και να μην σε ξεχάσει για πολύ, μα πολύ καιρό!

Ερέθισέ τον στο έπακρο…

Σκοπός σου για να κάνετε σεξ και να μην σε ξεχάσει ποτέ είναι να το ερεθίσεις μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Μα, φυσικά, με το να ασχοληθείς τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ με τις ερωτογενείς του ζώνες. Ποιες ειναι αυτές; Οι τρεις βασικές (χείλια, όρχεις και περίνεο), αλλά – αν θέλεις – μπορείς να αυτοσχεδιάσεις ασχολούμενη με τον λαιμό του, όπου τα φιλιά σου θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

Βάλε πάθος…

Ο καλός σου σίγουρα δεν θέλει να δει μια γυναίκα, η οποία κάνει αγγαρεία στο κρεβάτι. Εάν αντιληφθεί κάτι τέτοιο, που δεν είναι και δύσκολο, είναι σίγουρο ότι θα σε διαγράψει άπαξ διαπαντός από την λίστα με τις προτιμήσεις του σε πρόσωπα, αναφορικά με την ερωτική απόλαυση που του έχουν προσφέρει. Ανέβασε τη θερμοκρασία με τις κινήσεις σου, δείξτου ότι τον θέλεις όσο τίποτα άλλο και σίγουρα δεν θα σε ξεχάσει ποτέ!

Αφέσου…

Το σεξ και μάλιστα το καλό σεξ σημαίνει να παρασυρθεις από το πάθος σου και να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφραστεί με το σώμα, αλλά και με το στόμα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλό θα είναι να ξεχάσεις για λίγο τις αναστολές σου και να αρχίσεις να μιλάς πιο πρότυχα, ώστε να τον ανάψεις και να κάνετε απίστευτα έντονο σεξ.

Κάνε του έκπληξη…

Το μη αναμενόμενο είναι και το πλέον ερεθιστικό. Μπορείς να του κάνεις, λοιπόν, μια έκπληξη εμφανιζόμενη για παράδειγμα με τα νέα σου εσώρουχα ή ακόμα και να του δέσεις τα μάτια για να μην βλέπει τι ακριβώς του… κάνεις!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι θεωρεί μια γυναίκα «καλό σεξ»;

Make-up sex: Το σεξ της συμφιλίωσης και πώς θα σε φέρει σε οργασμό

Σχετικά άρθρα