Γιατί απολογείται στους Βρετανούς η Μισέλ Ομπάμα

Η Μισέλ Ομπάμα βρέθηκε χτες Κυριακή 14 Απριλίου, στο Λονδίνο για την προώθηση του βιβλίου της «Becoming» γοητεύοντας χιλιάδες Βρετανούς με διηγήσεις και στιγμιότυπα που έχει ζήσει από το 2009 έως το 2017 που διετέλεσε σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ.

Λίγα λεπτά αφότου είχε ανέβει στη σκηνή, αναφέρθηκε στην κατακραυγή που προκάλεσε άθελα της το 2009, όταν παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο, βάζοντας το χέρι της στη πλάτη της βασίλισσας, σε μια αυθόρμητη κίνηση τρυφερότητας.

«Ωχ! Συγγνώμη παιδιά, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί αυτό ήταν μια φυσική ανθρώπινη αντίδραση» λέει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Η Michelle συμπληρώνει πως την είχε συγκινήσει το γεγονός ότι η βασίλισσα φόρεσε μια μικρή καρφίτσα που ήταν δώρο του προεδρικού ζεύγους λέγοντας: «Αυτή ήταν η εμπειρία μου, αυτή η ζεστασιά, η αβρότητα, η ευφυΐα και το έξυπνο χιούμορ. Μου αρέσει η βασίλισσα».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι η σχέση της Μισέλ Ομπάμα με τη μητέρα της;

Μισέλ Ομπάμα: Best seller η αυτοβιογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας – Ο άρρωστος πατέρας, η γνωριμία με τον Ομπάμα και η κόντρα με τον Τραμπ!

Η Μισέλ Ομπάμα, η Βασίλισσα Ελισάβετ και το… Πρωτόκολλο!

 

Σχετικά άρθρα