Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 16/4

Τα αισθηματικά σήμερα για τα ζώδια είναι λίγο σαν τον καιρό, δηλαδή διπολικά! Από την μία για κάποιο ζώδιο ένας κρυφός ή/και απαγορευμένος έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί ενώ από την άλλη λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού, κάποιο ζώδιο μπορεί να καταλάβει λάθος και να κάνεις κίνηση, με αποτέλεσμα να εκτεθεί.

Μάθε ποιο ζώδιο πρέπει να αποφύγει την τάση , να τον ενοχλούν τα πάντα και να κριτικάρει κάθε κίνηση του συντρόφου, γιατί θα υπάρξουν σίγουρα εντάσεις! Μία ερωτική επιτυχία μάλιστα, πολύ πιθανόν να προέλθει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον κάποιου ζωδίουενώ κάποιο άλλο πρέπει να αποφύγει σοβαρές συζητήσεις ή διαφωνίες σήμερα!

ΚΡΙΟΣ

Ένας κρυφός ή/και απαγορευμένος έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει, εκεί που δεν το περιμένεις, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος! Πρέπει σήμερα να βάλεις επιτέλους ισορροπία, ανάμεσα στην καρδιά και την λογική, για να μην παρασυρθείς σε λάθη! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό τώρα, που σε αφορά άμεσα και να σε κάνει να νιώσεις απογοήτευση!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα οφείλεις να προσέξεις πολύ, παρεξηγήσεις! Μην θεωρείς ότι μία φιλική και ζεστή συμπεριφορά απέναντι σου, ότι σημαίνει φλερτ ή έρωτας!  , χωρίς να πάρεις καταφατική απάντηση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την οξύθυμη διάθεση σου!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ελπίζεις σε καταστάσεις και ελπίδες, επειδή απλά έτσι σε βολεύει και επιμένεις να ωραιοποιείς κάποια πράγματα! Αν πάλι κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, καλό θα ήταν να μην υπεραισιοδοξείς και να μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε νεύρα, οξυθυμία και επιπολαιότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και κυρίως τις απαιτήσεις σου από τον σύντροφό σου! Επιπλέον, μείωσε όσο μπορείς την τάση σου για υπερβολές, επιπολαιότητα και ανεξαρτησία, συμπεριφορά που θα θυμώσει το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου στον ερωτικό τομέα, σε ωθεί να πιστεύεις σε μεγάλα λόγια και νέες γνωριμίες που δεν έχουν μέλλον!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές παγίδες για τη σχέση σου με τον σύντροφο, αφού η όψη που πραγματοποιείται, σε ωθεί σε λάθος συμπεριφορές, λόγω της ανάγκης σου για επικράτηση και εξουσία στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έχεις σήμερα μια άκρως γοητευτική γνωριμία τώρα, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν στηριχτείς σε αυτή, για κοινό μέλλον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς την οργή του συντρόφου σου, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις! Μπορεί το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στην σχέση σου, αλλά είσαι μάλλον υπερβολικά απαιτητικός και εγωκεντρικός, γι’αυτό προσοχή!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αρκετές κατακτήσεις και θαυμαστές, κυρίως λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και της αδιαμφισβήτητης γοητείας σου! Μία ερωτική επιτυχία μάλιστα, πολύ πιθανόν να προέλθει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την τάση σου, να σε ενοχλούν τα πάντα και να κριτικάρεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου, γιατί θα υπάρξουν σίγουρα εντάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, αλλά και μετρημένος στην συμπεριφορά σου, απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ, ώστε να διατηρήσεις την καλή σου φήμη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα φλογερές στιγμές με τον σύντροφο, όμως πρέπει να περιορίσεις υπερβολές, απαιτήσεις και εγωισμό, που μπορεί να καταστρέψει όλη την εύνοια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να θεωρείς δεδομένο τον σύντροφο και να μην τον «υπολογίζεις» ιδιαίτερα, όσον αφορά την δική του γνώμη και απαιτείς με αρνητικό τρόπο, να διορθώσει άμεσα, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται έχουν ξεπεραστεί! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι λανθασμένα και πάλι με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, που για άλλη μια φορά θα σε απογοητεύσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αποφεύγοντας παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις και λάθος λέξεις μέσα στα νεύρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, ωστόσο θα πρέπει να θέσεις τα όρια σου, γιατί η συζήτηση μπορεί να ξεφύγει και να μετανιώσεις για πράγματα που είπες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω της υπερβολικής σιγουριάς και καθησυχασμού της τελευταίας περιόδου, ρισκάρεις με διάφορους τρόπους την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής! Μην θεωρείς δεδομένα αυτά που ήδη έχεις και προστάτεψε ό,τι έχεις χτίσει μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, σε φλερτ και νέες γνωριμίες, φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής, χωρίς να ξεπερνάς τα όρια!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από λόγια, πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα, σε «βολεύει» και εμπιστεύεσαι αυθόρμητα ό,τι κι αν σου πουν! Καλύτερα να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις και να τους δώσεις τον χρόνο που χρειάζονται, για να σου αποδείξουν, πως όντως αξίζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σοβαρές συζητήσεις ή διαφωνίες σήμερα!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

15 εικόνες που αποδεικνύουν πως ο έρωτας κρύβεται στα απλά καθημερινά πράγματα

 

Σχετικά άρθρα