Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Το πρόσωπο… κλειδί λίγο πριν πεθάνει

Το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η φοιτήτρια Αρετή Ζαχαροπούλου το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της αναζητούν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει από οπτικοακουστικό υλικό, η 22χρονη κοπέλα κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 22:30 μ.μ. κρατώντας μια τσάντα.

Μέσα υπήρχαν διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Με ποιον επικοινώνησε για να κανονίσει συνάντηση;

Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Στόχος να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα. «Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα. Είναι μερικές ώρες πριν από το μοιραίο. Θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει», τόνισε ο κ. Τζαβάρας.

Και συμπλήρωσε ότι η Αστυνομία αναμένει στοιχεία ερευνών και συνομιλίες από την ύποπτη χρονική περίοδο που ξεκινά από το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου, όταν και μίλησε τελευταία φορά με την οικογένειά της, ως το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου, όταν και άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Άφαντα τα βιβλία για τον σατανισμό

«Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί χρειάστηκε από το βράδυ της Πέμπτης να έχει καταδικάσει σε πλήρη ακοινωνησία με τους δικούς της, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο», ανέφερε. Σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της, τα βιβλία τα οποία διάβαζε και σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

Πηγή: www.patrisnews.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Η σπαρακτική έκκληση του πατέρα

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω

Μυστηριώδης θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Τι υποστηρίζει η οικογένειά της

Το κύκλωμα μαστροπείας, η Ρουμάνα και η σύλληψη στη… Θεσσαλονίκη

Σχετικά άρθρα