«Καρφιά» γνωστού ηθοποιού για τους Ρήγα – Αποστόλου: «Ο ατάλαντος ήθελε να με μάθει να παίζω»

Απίστευτα καρφιά εναντίον του γνωστού διδύμου με αφορμή τη συνεργασία που είχαν. Γνωστός ηθοποιός χωρίς να κάνει σαφές φέρεται εναντίον του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βαλαβανίδη, ο οποίος μιλώντας στην «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από όταν συμμετείχε σε παράστασή τους.

«Τσακώνομαι όταν δεν υπάρχει σεβασμός στη δουλειά. Τσακώνομαι όταν δω αδιαφορία για τη δουλειά, γαϊδουριά, τσακώνομαι με συντελεστές του θεάτρου, κυρίως σκηνοθέτες. Ήμουν σε μια δουλειά πρόσφατα κι ενώ ο σκηνοθέτης ήταν ατάλαντος ήθελε να με μάθει να παίζω. Κι ενώ ήταν και φάλτσος ήθελε να μου μάθει να τραγουδάω. Δεν άντεξα πολύ, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα χωρίς να τσακωθώ, εδώ δεν τσακώθηκα.

Ευχήθηκα καλή επιτυχία κι έφυγα, αλλά δεν είχαν καλή επιτυχία. Στην παράσταση “Ζείτε παίδες Ελλήνων” των Ρήγα – Αποστόλου αναφέρομαι. Εκεί είχε γίνει αυτό το περιστατικό. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί από τότε με αυτό το δίδυμο και ούτε πρόκειται, είμαι απόλυτος. Υποτίμησε τη νοημοσύνη μου. Δεν θα σας πω σε ποιον από τους δύο αναφέρομαι», είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή που ακολουθεί.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλάει για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

Αλέξανδρος Ρήγας: ο τρίτος κύκλος της σειράς “Οι δυο ξένοι” που έμεινε… στο συρτάρι

Mάγδα Πένσου – Δημήτρης Αποστόλου: Χωρίζουν έπειτα από 12 χρόνια γάμου

 

Σχετικά άρθρα