Δωρεά 200 εκατ. ευρώ από τη L’ Oréal για την Παναγία των Παρισίων!

Η οικογένεια Bettencourt Meyers και ο Όμιλος L’Oréal συμβάλλουν στην «αναγέννηση» του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων και ανακοινώνουν από κοινού δωρεά ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά για την ανοικοδόμηση του σημαντικού αυτού συμβόλου της γαλλικής κληρονομιάς και της παγκόσμιας ιστορίας.

Ο Όμιλος L’Oréal θα συμπεριλάβει στη δράση του και τους 86.000 εργαζόμενους του Ομίλου σε όλο τον κόσμο, που έχουν εκφράσει τη βαθύτατη συγκίνησή τους και επιθυμούν να συμβάλουν στη συλλογική προσπάθεια για την ανοικοδόμηση αυτού του εμβληματικού μνημείου, το οποίο εμπνέει άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Επιπρόσθετα της παραπάνω δωρεάς, το Ίδρυμα Bettencourt Schueller, με τη μοναδική υποστήριξη της οικογένειας Bettencourt Meyers, ανακοινώνει επίσης δωρεά 100 εκατομμυρίων ευρώ για την ανοικοδόμηση του Καθεδρικού Ναού της Παναγίας των Παρισίων.

Η επιπρόσθετη αυτή δωρεά έρχεται να συμπληρώσει την πολύχρονη υποστήριξη στον Καθεδρικό Ναό της Notre-Dame εκ μέρους του συγκεκριμένου Ιδρύματος, που αποτελεί βασικό φορέα στη Γαλλία για τη στήριξη καλλιτεχνικών πρακτικών και χορωδιακής μουσικής. Το ίδρυμα BettencourtSchueller θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη διεθνή αύρα της Παναγίας των Παρισίων, καθώς και τις πνευματικές και παγκόσμιες αξίες της.

Η οικογένεια BettencourtMeyers και το Ίδρυμα BettencourtSchueller εκφράζουν τη βαθιά συγκίνησή τους για αυτή την τραγωδία που ενώνει ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες και δεσμεύονται να συμμετάσχουν στη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της τεράστιας πρόκλησης, που έχει επηρεάσει ολόκληρη τη χώρα.

 

Σχετικά άρθρα