Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 17/4

Σήμερα τα αισθηματικά στα ζώδια, ελεύθερα και δεσμευμένα, είναι αρκετά θετικά σε γενικές γραμμές και οι προβλέψεις φαίνονται προς όφελος όλων! Μάθετε ποιο ζώδιο δεν πρέπει να ρισκάρει πολύ, γιατί κάποιες αποκαλύψεις, ενδεχομένως να το εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Κάποιος άλλος φίλος του ζωδιακού απολαμβάνει στο έπακρο φλερτ, κατακτήσεις και συνεχή ερωτική επικοινωνία ή συναντήσεις!Τέλος κάποιο ζώδιο θα μάθει ότι το άτομο που το ενδιαφέρει, θα κάνει σήμερα ένα διακριτικό βήμα προσέγγισης σου!Πάθος, ρομαντισμός, συναίσθημα και τρυφερές εκπλήξεις από το ταίρι, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας για αρκετά ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει φλερτ, ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα ή τηλεφωνήματα , γοητευτικές συναντήσεις και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε μέσα από ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα στην σχέση σας! Επιδίωξε την λοιπόν, κάνοντας εσύ το πρώτο βήμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται και μετά από μία εξομολόγηση του, αναθεωρείς κάποια πράγματα και καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε κρυφές και… παράνομες ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις, μυστικά και ψέματα! Μην ρισκάρεις πολύ, γιατί αποκαλύψεις, ενδεχομένως να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα και επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε με ποικίλους τρόπους την σχέση σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που τώρα δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μία σαφώς εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου και την σχέση σου! Μπορείς επιτέλους, να μιλήσεις και να συζητήσεις ήρεμα και ώριμα με τον σύντροφο σου και να βρείτε μόνιμες λύσεις, σε οτιδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις στο έπακρο φλερτ, κατακτήσεις και συνεχή ερωτική επικοινωνία ή συναντήσεις! Μάλιστα, μία νέα γνωριμία, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα να προτείνεις ένα ταξίδι, μία έξοδο ή μία εκδρομή στον σύντροφο! Είναι σίγουρο, πως η σχέση σας, θα ανανεωθεί απόλυτα, με τον τρόπο αυτόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εκρήξεις ζήλιας και καχυποψίας, προς τον σύντροφο και θα διαπιστώσεις πως μπορείς να τον πείσεις μέσα από συζήτηση, να εκπληρώσει μία σου βαθιά επιθυμία! Γενικά, αν συγκρατηθείς, η ημέρα θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις την απόλυτη ευκαιρία, να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το σαγηνεύσεις σε χρόνο ντε-τε!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σήμερα την ευκαιρία η επικοινωνία με τον σύντροφο να βελτιωθεί και αν μάλιστα, είσαι αρκετά τυχερός, να δεχτείς μία δελεαστική πρόταση από το ταίρι σου, που θα καλυτερεύσει την ποιότητα της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον ή ένα μήνυμα από το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από τον περιβάλλον της εργασίας σου, σε φλερτάρει και εσύ ανταποδίδεις! Φρόντισε όλο αυτό να εξελιχθεί διακριτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να επιμένεις σε λεπτομέρειες και να γκρινιάζεις συνεχώς για αυτές! Δημιουργείς προστριβές και ψυχρότητα, χωρίς λόγο με τον σύντροφο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις σήμερα όλο το ερωτικό ενδιαφέρον που καιρό τώρα επιδίωκες! Φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και καλοπέραση που σχετίζεται με έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφό σου! Πάθος, ρομαντισμός, συναίσθημα και τρυφερές εκπλήξεις από το ταίρι σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει περίπτωση ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν να επιδιώξει ερωτική επαναπροσέγγιση! Αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, μπορείς να επιδιώξεις μέχρι και επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεπεράσεις και να λύσεις παλαιά προβλήματα της σχέσης σου, απλά επιδιώκοντας μία ήρεμη και συναισθηματική συζήτηση με τον σύντροφο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλά ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις! Επίσης, μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες! Η ημέρα είναι γεμάτη φλερτ και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου βελτιώνεται και βρίσκετε μαζί λύσεις, για τυχόν προβλήματα της σχέσης σας!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου! Απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και ουσιαστικά, νιώθοντας σίγουροι, ο ένας για τον άλλο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα κάνει σήμερα ένα διακριτικό βήμα προσέγγισης σου!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Αγάπη: Πώς η καλή επικοινωνία δίνει διάρκεια σε μια σχέση

Σχετικά άρθρα