Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 18/4

Σήμερα,φθάνοντας σιγά σιγά στο τέλος της εβδομάδας, τα αισθηματικά των ζωδίων έχουν λίγο από όλα! Κάποιο ζώδιο πρέπει να καταλάβει ότι είναι απαραίτητο να δώσει την ευκαιρία του κάπου. Από την άλλη, ένα άλλο ζώδιο πρέπει να καταλάβει ότι ο πόθος που έχει ένα άτομο, δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι τον ερωτεύτηκε κιόλας! Για κάποια ζώδια θα υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο στην δουλειά, ενώ κάποια άλλα δεν πρέπει να επενδύσουν σήμερα σε νέες γνωριμίες και μεγάλα λόγια, διότι ενδεχομένως να απογοητευτούν!Έρχονται πολλές κατακτήσεις και άπειροι θαυμαστές και το φλερτ είναι άπειρο!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου σήμερα για μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που πραγματικά υπόσχεται σταθερότητα και μέλλον! Δώσε του την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι και πάλι ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση σου, απολαμβάνοντας με το ταίρι σου, στιγμές ρομαντισμού, αλληλοκατανόησης, τρυφερότητας και αγάπης!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως ο τσακωμός με το ταίρι σου, μπορεί να φέρει αρνητική ατμόσφαιρα, αλλά ταυτόχρονα «ανάβει τα αίματα» και τελικά οδηγεί σε καυτές στιγμές μαζί του! Φρόντισε μόνο να μην το παρατραβήξεις, ιδίως σε θέματα ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις το σεξ με την αγάπη! Ο πόθος που έχει κάποιος για σένα, δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι σε ερωτεύτηκε κιόλας!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι σήμερα! Φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονται και σε φέρνουν πιο κοντά στον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι σου και να μην ασχολείσαι μόνο με τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, νομίζοντας ότι δεν θα τον ενοχλήσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θα παρατηρήσεις σήμερα ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, είτε ανώτερο σε θέση, είτε μεγαλύτερο ηλικιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, φαινομενικά υπάρχει ψυχρότητα στην σχέση και έλλειψη πάθους και συναισθήματος! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική, στο να καταφέρετε μαζί με τον σύντροφο, να βρείτε πρακτικές λύσεις, σε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι ελεύθερος, αφήνεσαι χωρίς να σε ενδιαφέρουν κανόνες και «πρέπει», σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, πιθανόν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις την τάση σου για ανεξαρτησία και συνεχή κόντρα, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου, να ανανεώσετε την σχέση σας με διάφορους ευχάριστους τρόπους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με τον σύντροφο, στιγμές τρυφερότητα, ρομαντισμού και συναισθηματισμού! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου να παρασύρεσαι τώρα, σε παράνομους έρωτες, που η λογική και η εντιμότητα σου, σου λένε πως δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες γνωριμίες και μεγάλα λόγια, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, άρπαζε τις ευκαιρίες που έρχονται τώρα και σου ανοίγουν νέους δρόμους, γεμάτους ερωτικές επιτυχίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες! Απέφυγε έπαρση και παρορμητικότητα στο φλερτ και θα δεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους ερωτικούς σου στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι συνεχώς σε ετοιμότητα για καυγά, αλλά και για… καυτές στιγμές! Προτίμησε την κρεβατοκάμαρα λοιπόν και όχι τους τσακωμούς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις σήμερα πως ο σύντροφος σου, όσο η σχέση προχωρά, τόσο πιο ειλικρινής και αφοσιωμένος είναι σε σένα, γι’αυτό δεν υπάρχει λόγος για ζήλιες και κτητικότητα, από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις κάποιες διακριτικές κινήσεις ερωτικής προσέγγισης, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Έχε λοιπόν υπομονή μαζί του και θα δεις πως θα βγει υπέρ σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε σήμερα μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, αποφεύγοντας όμως καυγάδες, παρεξηγήσεις και έντονες διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου! Αν θες μία νέα γνωριμία, θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, να μπει ένα νέο γοητευτικό πρόσωπο στην ζωή σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη για τον σύντροφο σου, αφού θα σου δείξει έμπρακτα όλη την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένας παλαιός έρωτας, σήμερα είναι η ημέρα που θα σου δώσει ευκαιρία να κάνεις κίνηση για επανασύνδεση! Αν πάλι θες νέα γνωριμία, θα πρέπει να αφήσεις αυτήν την ημέρα να περάσει, αφού δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εγωκεντρισμό κα απαιτητικότητα από τον σύντροφο, αφού πραγματικά δεν το αξίζει! Αντίθετα, σήμερα σε βάζει προτεραιότητα, ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις ερωτικό παιχνίδι! Έρχονται πολλές κατακτήσεις και άπειροι θαυμαστές και εσύ φλερτάρεις ασύστολα! Δεν πειράζει όμως! Ο έρωτας δεν είναι πάντα κάτι σοβαρό, αξίζει και την… ανεμελιά!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο μέσα από τον χώρο της εργασίας, σε πλησιάζει ερωτικά και εσύ ανταποκρίνεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, δεν θα σου εκφράσει την αγάπη του με λόγια, αλλά με πράξεις και περιποιήσεις! Εσύ δεν χρειάζεται να στέκεσαι σε λεπτομέρειες και να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις! Δέξου αυτά που σου δίνει κι ας μην εκφράζουν ιδιαίτερο συναισθηματισμό!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ποιες είναι οι παγίδες του;

Σχετικά άρθρα